Mandarinka

Joko blend чи Uriage? Моя особиста битва SPF для проблемної шкіри обличчя

Joko blend чи Uriage? Моя особиста битва SPF для проблемної шкіри обличчя

Вітаю! Якісний сонцезахисний крем - основа здорової шкіри влітку. Для мене стало відкриттям пару років тому, що спф потрібно наносити не тільки на морі, і не тільки влітку. Цього року відкриттям став спф від Joko Blend, порівнюю його з SPF від Uriage.

Користуюсь спф Joko blend вже 2місяця. Він обіцяє коефіцієнт захисту 50+ і спойлер - чудово справляється з обіцянками.

У бренда є окремо SPF для тіла і для обличчя, користуюсь обома цими засобами.

☀️ Крем білий, але має трошки рихлу текстуру. Таке враження що це масочка зі скрабуючими часточками, але ні, при нанесенні дуже легка текстура.

☀️ Немає насиченого аромату і це однозначно плюс, бо більшість спф які я використовувала мали специфічний однаковий запах.

☀️ Перше і найголовніше - це дійсно супер захист для шкіри обличчя. (на фото до і після нанесення крему, його майже не помітно)


Історія #1: Їздила якось в інше місто, маршрутка була о 4й ранку. Нанесла одразу як базу денний матуючий крем (зараз користуюсь саме ним, відгук на нього https://club.makeup.com.ua/post/47350/), а зверху закрила спф.

5 годин дороги, потім цілий день прогулянка на сонці з температурою в 30+ у мене нічого не згоріло. Додому потрапила тільки о 21.00. Нічого не оновлювала, бо з собою спф не брала - косметика не потекла, засіб відпрацював на ура.

На наступний день нанесла тільки денний крем для обличчя, вийшла об 11, повернулась в 15.00 - як результат згорівший ніс, лоб і трошки щоки.

Тобто за цілий день на сонці з SPF Joko Blend я не згоріла, а за пару годин прогулянки без нього - отримала опіки.

Історія #2: Ще до того як отримала спф від Joko Blend, я користувалась spf від Uriage. Його чоловіку порекомендувала дерматолог як ніжний засіб після процедур на обличчі, відповідно ми користувалися ним разом. Там був захист 30.

Зранку о 10й нанесла як крем для обличчя, далі спф від Uriage. День був насичений, цілий день на вулиці, потім прийшли гості, і я розумію що о 20.00 у мене дико чешеться обличчя, як наче запалення чи алергія.
Потім з'ясувалось що і чоловіку не дуже комфортно наносити засіб на цілий день, краще змити і нанести наново.

Орім того додам, що у спф від Uriage яскраво виражений запах спф-у, як у звичайних дешевих кремів. Чесно я трошки розчарована цим засобом, бо до цього мені подобалась продукція бренду і маю свої фаворити, а от саме з захистом від сонця - не склалось.


З SPF від Joko blend максимально я протрималась 17+ годин і не мала ніяких наслідків для шкіри. Я не кажу що це правильно, але бувають ситуації коли неможливо вчасно оновити засіб, тому приємно, що Joko blend справився з цим.

Брала Joko Blend SPF 50 і на море, обличчя не обгоріло, але звісно це ще і ваша відповідальність: наносити спф, бути під зонтом, не загорати в пікові години.

☀️ Цей спф чудово підійшов для моєї проблемної шкіри - не викликав запалень, подразнень, навіть при довгому використанні.

☀️ Дійсно дієвий захист від сонця, що я неодноразово підтвердила на собі.

☀️ Комфортний у використанні: легка текстура, відсутність насиченого аромату, не залишає липкості чи жирного блиску. Окрім того спф швидко впитується. Сподобавсь навіть чоловіку, і він не хотів віддавати його у відпустку 😁

Я дуже приємно здивована і рада, що Joko Blend випустив цю лінійку захисту від сонця. З тим що для мене він став кращою альтернативою за Uriage - це просто 10 із 10 ❤️