ll

YSL Opium

YSL Opium

Загалом у профілі хотіла розповідати лише про тему декоративної та доглядової косметики, проте, зачепивши тему парфумів у попередньому дописі, вирішила її продовжити.

Я обожнюю аромати із серії Black opium від YSL, тому коли побачила бутилочку такого цікавого кольору, яка ще й, наскільки я розумію, є однією із перших у вказаній серії, вирішила замовити спробувати.

Хочу зазначити, що замовляти парфуми без затесту - погана ідея. Я про це звісно ж знала, але все одно вирішила спробувати, доповнити свою колекцію серії такою новинкою для себе.

Замовила я пляшечку 30мл - найменшу можливо і це було найкращим моїм рішенням під час покупки, бо аромат мені не зайшов.

Варто зазначити, що замовляла я на іншому сайті eau de toilette, а на мейк апі знаходиться лише eau de parfum. Не думаю що різновид самого парфуму впливає на запах, проте зазначити варто було.

Читаючи опис та коментарі, я побачила, що цей аромат дуже відрізняється від всієї лінійки Black opium, проте не була готова до таких сильних розбіжностей 🫣

Закривши очі та вдихнувши цей аромат, в голові створюється картина моєї присутності в церкві. Аромат не нагадує мені жоден із зазначених у його описі окрім одного - смоли, а саме ладана.

Якщо ви фанат такого виду ароматів - димного, ладанного, то вам цей парфуми дуже сподобається. Проте аромат ладану дійсно дуже насичений, тому перед покупкою дуже добре подумайте.

Серед плюсів варто відзначити стійкість аромату (хоча в моєму випадку це був мінус 🤠). Аромат сильний, шлейфовий, довго тримається на тілі.

Для мене ця покупка була величезним розчаруванням, проте спробувати варто було)

Розкажіть в коментарях чи пробували цей аромат та які враження він на вас справив. А якщо ні, то чи ризикнули би замовити собі?

YSL Opium
YSL Opium
YSL Opium