PolLya

SVR. Sensifine Baume Démaquillant.

Ну, ми жінки такі. Легких шляхів до краси не шукаємо. На досягнутому не зупиняємось.
Я , наприклад, вже здружилася зі своєю олійкою від Ів Роше. Претензій не маю. Але ж так багато засобів пропонують магазини і аптеки! Як прийняти той факт, що буде лише Камомілька? Неприйнятно. Тим більше, що інші олії обіцяють ще більш комфортну текстуру, корисніший склад, дієвішу формулу і інші приємності.

От з доброго наміру порадувати шкіру обличчя я і купила олію від SVR.
Хотіла, як краще, а вийшло...ну вже що вийшло: гарний тюбик з негарною сумішшю. Покупку затестила відразу по приїзду додому. Відкрила запаяний тюбик і видавила полоску білого кольору на руку. Доки домовлялася з камерою на телефоні щодо нормального фото з нормальним фокусом, засіб розплівся в купку підтавшого смальцю. Швидко нанесла цей жирок на обличчя і з легкою відразою розвезла за масажними лініями. Справді неприємне відчуття, але в надії на якісне очищення можна і потерпіти. Помасажувала, нанесла трішки води і почала емульгувати не емульгуючу субстанцію. Добре змила водою незмивне масне місиво і подвійною дозою гелю для вмивання таки здолала очищуючу масло- олію ( маргарин?).

На слідуючий раз на всяк випадок нанесла олію на вологу шкіру. Це вже було зовсім якесь стихійне лихо. Обличчя стало за відчуттями схоже на водойму з нафтовими плямами. Ні рознести по всьому, ні прибрати з поверхні не можливо . І , щоб уже зовсім розсердити мене, масло в тюбику при температурі повітря у ванній кімнаті +24° , перетворилося на розтоплений до стану води смалець.
Це вже було не смішно. Відкрила тюбик і ,не вспівши натиснути на нього, отримала цівку рідини на підлогу і одяг.

Зараз тюбик стоїть в кухні в холодильнику. Йому так краще, а мені так гірше. Бо це не зручно бігти в кухню з ванної, бо з рідкого стану смалець перетворився на дуже тугий і важкодоступний матеріал. А проміжного стану в цього засобу я не помітила. І SVR масло - олію я називаю смальцем, бо за запахом і консистенцією він саме такий. Кокос можна ледве почути лише після довгої медитації з думками про море-пальми- кокосове молоко і з великого бажання хоч подумки облагородити засіб для демакіяжу.

Відразу скажу, що масло не викинула.
Чому не викинула - не скажу, бо не знаю. Може тому, що не за три копійки купила. Може якось примінюсь. Колись.
Не знаю. " Подумаю про це завтра")).