Дарина🦉

Сироватка для тіла в ампулах, іланг-іланг

Сироватка для тіла в ампулах, іланг-іланг
Сироватка для тіла в ампулах, іланг-іланг

Останнім часом дуже часто бачу цей бренд, і доволі гарні відгуки стосовно цих "чудо ампулок". Тож, для знайомства обрала для себе 3 шт.

Сьогодні про - 🏵️Сироватку для тіла в ампулах, іланг-іланг

🏵️Переваги та склад від виробника:

1. Зволоження та живлення шкіри:  допомагає зволожувати та живити суху шкіру, відновлюючи її еластичність та роблячи більш гладкою.
2. Стимуляція регенерації клітин: сприяє прискоренню процесу регенерації клітин, допомагаючи шкірі відновлюватись після втрати ваги та покращуючи її текстуру.
3. Стимуляція виробництва колагену: сироватка підтримують виробництво колагену, що сприяє підвищенню пружності шкіри та зменшенню видимості розтяжок.
4. Протизапальна дія: має протизапальні властивості, що може допомогти знизити запалення та подразнення шкіри.
5. Поліпшення тонусу шкіри: сироватка може допомогти відновити тонус шкіри, роблячи її більш пружною та доглянутою.
6. Підвищення загального стану шкіри: підтримує здоров'я шкіри, допомагаючи відновити її гладкість, м'якість та сяйво після схуднення.

🏵️Склад:

Oleic Acid, Octadecadienoic Acid, Linolenic Acid, Palmitic Acid, Arachic Acid, Stearic Acid, Gondoic Acid, Myristic Acid, Ylang-ylang Essential Oil.

🏵️З головного:

Олеїнова кислота (Oleic Acid) Пом'якшувач і зволожувач. Допомагає покращити проникнення активних інгредієнтів у шкіру. Часто використовується у формулах для сухої шкіри.
Октадекадієнова кислота (Octadecadienoic Acid) Пом'якшувач і захисний агент. Вона забезпечує шкіру та волосся незамінними жирними кислотами, що сприяють відновленню бар'єрної функції шкіри.
Ліноленова кислота (Linolenic Acid) Омега-3 жирна кислота, яка має антиоксидантні властивості і допомагає відновлювати шкіру. Застосовується в продуктах для зволоження, боротьби зі старінням та для захисту шкіри.
Гондоєва кислота (Gondoic Acid) Пом'якшувач, який допомагає підтримувати еластичність шкіри.
Ефірна олія іланг-ілангу (Ylang-ylang Essential Oil) Ароматизатор і заспокійливий інгредієнт. Використовується для надання продуктам приємного аромату, а також має антисептичні та заспокійливі властивості, що корисно для чутливої шкіри.

🏵️Ампула представлена в дуже зручному форматі, який класно брати з собою. Це картоний "футляр", на якому є вся необхідна інформація для споживача. В середині пластикова ампула, має вдалий "зріз" для відкривання.

Об'єм 2 мл (але здається, що її набагото більше!)

🏵️Текстура - олійна, але це більш суха олія, вона миттєво вбирається в нуль, залишаючи приємне природне сяяння. Прозорого кольору з жовтим підтоном.

🏵️Аромат - як тільки нанесла, це доволі гіркий трав'яний аромат, але через хвилин 10, він стає доволі приємний, це солодко квітково- трав'яний аромат. На шкірі відчувається десь годину.

🏵️По дії:

Миттєве глибоке зволоження та живлення шкіри

Шкіра м'яка та гладенька на дотик

Виразний заспокійливий ефект

Мені подобається з нею робити масаж щіткою, після цього шкіра прям в тонусі

Плюсом є економічність в використанні (5 крапель з головою вистачає)

Крутий формат, класний ефект, бюджетний варіант, і головне наш виробник!👌🏼

Сироватка для тіла в ампулах, іланг-іланг
Сироватка для тіла в ампулах, іланг-іланг
Сироватка для тіла в ампулах, іланг-іланг
Сироватка для тіла в ампулах, іланг-іланг