Estem Extreme
Одноразовий душ для щоденної особистої гігієни всього тіла
В наш час це дуже актуальний засіб, а навіть і в наш час, його точно треба мати в запасі!
💦Сьогодні, про - Одноразовий душ для щоденної особистої гігієни всього тіла Estem Extreme. Це мій перший одноразовий душ, ніколи раніше таким не користувалась, і кажу одразу, дуже шкодую (особливо в дорозі, та коли не має світла, це прям топ!)
💦Переваги та склад від виробника:
- чудово видаляє будь-які забруднення;
- не потребує змивання водою після використання;
- підходить для всіх типів шкіри;
- підходить для інтимної гігієни;
- має збалансований рівень pH 5.5;
- гіпоалергенний;
- дерматологічно протестований;
- не призводить до пересушування шкіри;
- не залишає відчуття липкості на тілі;
- відлущує зроговілі клітини;
- підсилює захисні властивості шкіри;
- у складі просочення не міститься: спирту, штучних консервантів, барвників та ароматизаторів.
💦Склад:
ВОДА, ЛАУРЕТ СУЛЬФАТ НАТРІЮ, ХЛОРИСТИЙ НАТРІЙ, КОКОАМФОДІАЦЕТАТ ДВОНАТРІЄВИЙ, КОКАМІДОПРОПІЛБЕТАЇН, ЛИМОННА КИСЛОТА, ГІДРОКСИД НАТРІЮ, МОЛОЧНА КИСЛОТА, ПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ, ЯБЛУЧНА КИСЛОТА, ЕКСТРАКТ ЛІКАРСЬКОГО РОЗМАРИНУ, ЕКСТРАКТ ЛИСТЯ КАМЕЛІЇ КИТАЙСЬКОЇ, ЕКСТРАКТ КВІТКИ ГІРКОГО АПЕЛЬСИНУ.
💦Склад комплекту:
- одноразова мильна губка з мильною речовиною( 20х12 см). Матеріал губки - неткана полотнина.
- одноразовий рушник (50х30 см). Матеріал - неткана полотнина (целюлоза 70%, поліпропілен 30 %)
- саше з фільтрованою водою 25 мл.
💦Пакування:
Дуже якісне, зручне та компактне. На звороті є вся інформація для споживача, все дуже зрозуміло розписано, кожна послідовність дій.
Використання
💦Тут все дуже просто:
1. Відкрити паковання та дістати всі елементи комплекту (він дуже зручно відкривається)
2. Помістити губку назад у відкрите паковання.
3. Розкрити саше з водою та перелити в паковання з губкою.
4. Стискати паковання з губкою до утворення піни (піни утворюється дуже багато, вона велика та пишна)
5. Використати губку для очищення тіла (доволі приємна до тіла губка)
6. Витерти тіло рушником, що міститься в комплекті (рушник гарно прибирає залишки піни, разом з брудом)
7. Після використання викинути у смітник.
Увага, не занурювати мильну губку у воду. Для використання достатньо 25 мл води!
Я тестувала його на природі у лісі, і хочу сказати, що все, що обіцяє виробник, цей пакетик "чистоти" виконує! Гарно очіщує, не потрібне додаткове змивання. Зовсім не сушить шкіру. Комплектації цілком вистачає на все тіло! Без ароматизаторів.
Це дуже крута альтернатива душу, за дуже бюджетну ціну (ціна насправді дуже смішна). Вологих серветок потрібно купити набагато більше, та і по якості очищення це буде зовсім не те!
Я щиро раджу придбати ці круті "пакетики", вони точно Вам будуть у нагоді, тим паче у бренда є великий вибір!
Коментарі (0)