Yana Osyka

Charlotte Tilbury Cheek To Chic Blush, Love Glow

Почнемо історію з грудня 2022 року. В мене день народження і хотілось подарувати собі трохи нової косметики. Одними із бажанок були рум'яна Cheek To Chic у відтінку Pillow Talk. Але так вже сталось що вони побились в дорозі. Я засмутилась, але що поробиш. Пішла за спиртом та все спресувала. На жаль, мені не вдалось зберегти те веселе кольорове кружальце в середині рефілу.

Час йшов, а гештальт був не закритим. І ось замовила знову я ці рум'яна, але у відтінку Love Glow. Вони знову розбились. Все в коробці ціле, окрім них. Що ж, я знову пішла в аптеку за спиртом. В цей раз я змогла зберегти те рожеве коло і не розламати повністю рефіл. Написала в службу підтримки, відправили нові рум’яна у цьому ж кольорі. І о диво, вони цілі. Тому тепер в мене двоє однакових продуктів. Що з цим робити поки не вирішила. Але придумала одне - зробити порівняння пресованої спиртом і оригінальної текстури.

Я думала що відмінностей не буде. Типу яка різниця це ж однаковий продукт. Виявилось все не так просто. Різниця справді є, не знаю як і чому, але так сталось. На лівій стороні цілі рум'яна, на правій стороні побиті. В першому випадку я бачу згладжену текстуру, легке сяйво на щоці. Це щось ледве помітне, але таке гарне. На іншій стороні в мене гірше розташувались рум'яна. Я бачу чіткий контур нанесення. Колір став яскравішим і більш видним. Биті рум'яна підкреслили текстуру шкіри, особливо на верхній скуловій частині. Пішла питати в чоловіка, він підтвердив мою думку.

Щось був довгий вступ, але вже зараз поговоримо за сам продукт. Йтиме мова про цілі рум'яна.

Love Glow - ніжний тепло-рожевий. На свотчі майже не помітний, та й на обличчі теж. Я його нашаровую разів 3-4, тому світлошкірим людям це точно сподобається. Чекаю зиму, щоб насолодитись ними.

Легкі в нанесенні. Не ставлять незрозумілих плям. Мають сатинову текстуру, тому можна обійтись без хайлайтеру. Тримаються весь день, хоча це суха текстура. Дуже гарно лежить на обличчі. Робе наче заблюрений ефект, я в захваті.

Не знаю, чому всі забули за ці рум'яна, але вони справді класні. Щось на рівні Hourglass, але не такі яскраві. Мені дуже сподобався цей продукт, і як би я не мала 22 рум’ян, то купила б ще в інших кольорах. А так на цьому зупинимось і зробимо висновок - пресувати сухі продукти спиртом - погана ідея.