Juliya

Філер для волосся Lador. Як його використовувати?

Всім привіт. Останнім часом я фанатію від корейської косметики для обличчя та волосся. Тому, сьогодні поділюсь знахідкою у догляді за волоссям. Це філер для волосся від фірми Lador.

У мене філер в міні форматі на один раз. Тож, як правильно його використовувати?

• Необхідно вилити вміст філера у керамічну ємність.
  • Потім додату таку саму кількість води та все ретельно перемішати.
  • Почекати декілька хвилин, поки маса не стане схожа на маску для волосся.
  • Тоді, на чисте вимите вологе волосся наносити філер. Треба його гарно розподілити по всій довжині!
  • Потім надягти на голову шапочку або рушник і так сидіти приблизно годину. Ще, в ідеалі, прогріти це все феном.

Аромат у філера Ладор приємний. Баночка пластикова, зручна у користуванні. Поміститься в косметичку. Дуже зручно її брати у подорож.

Після змивання вже не треба наносити нічого. Просто висушуєте волосся із термозахистом. Волосся стає дуже приємним на дотик, гладеньке, сяюче, наче потовщене.

У мене волосся в'юнке, пухнасте та пористе. З цим філлером воно стало більш слухняним та живим. І це все після однієї процедури. Мені здається, якщо зробити курс, то еффект буде вау! Однозначно, рекомендую тим, хто хоче відновити своє волосся вдома не витрачаючи купу грошей на салони краси, і при цьому мати не гірший результат.

Дякую за увагу. До нових зустрічей 😉