Вишуканий аромат, для особливої події
Продовжую знайомство з парфумами Avenue Des Parfums. Парфуми бренду доволі якісні і насичені, це вже моя третя баночка і я знову вражена ароматом.
Піраміда:
Початкова нота: Лабданум
Нота серця: Китайський кедр, техаський кедр
Кінцева нота: Амброксан, Ванільний спирт, Ванільний стручок
Відчуваю яскраво виражені нотки дорогого алкоголю, вони тут домінують, та переплітаються з духм‘яністю засушеного яблука і оповиті ванільним солодом. Аромат деревинний, гурманський, принаймі саме алкоголь в ньому дуже смачний і тягучий.
Аромат без серйозних сюрпризів напротязі дня, правда, коли всідається на шкіру, ваніль і алкоголь стають рівними союзниками в цьому ансамблі і відчуваються порівну.
Флакончик виглядає доволі призентабельно, він знаходиться в фірмовій розсувній коробці бренду Avenue. Пульвелізатор працює справно, розпилюючи парфум у вигляді легкої вуалі.
Аромат в стилі Killian, саме цей нагадує Apple Brandy, тому раптом ви фанат подібної ніші і хочете зекономити-раджу звернути увагу.)
Він доволі теплий і затишний, однозначно ідеально підійде на осінь і зиму. Парфум такий чарівний і огортаючий.
В мене асоціюється з зимовими святами, а точніше різдвяною казкою, прогулянками на ярмарці, з теплим стаканом глінтвейну і запашним сіннабоном в руці.
Оскільки осінь вже дихає в потилицю, то самий час подбати про оновлення парфумерного гардеробу.
Стійкість тут доволі хороша, на тілі 4-5 годин і десь біля двох днів на одязі. Ціну ви бачите самі, вона більш, ніж приємна, якщо б я спробувала цей парфум і мені не розповідали вартість, то ніколи б не вгадала.
Коментарі (0)