olena_glossy

Делікатне та аромат рідке мило JAR №11 | Honest Product

Делікатне та аромат рідке мило JAR №11 | Honest Product

Трішки більше ніж звичайне мило :)

▪️ Стильний мінімалізм. Лаконічний чорно-білий дизайн цього мила підкорить увагу. Матовий білий флакон із чорними написами виглядає бездоганно. Жодних етикеток – усе надруковано безпосередньо на упаковці. Плоский чорний глянцевий дозатор зі збільшеною площею не тільки зручний, але й не "плюється".

▪️ Збалансований склад. Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cосо Clycoside, Glyceryl Oleate, Cocamidopropyl Betaine, Panthenol, Aloes Succus, Sodium Chloride, Cocamide DEA, PEG-150 Polyglyceryl-2 Tristearate (and) Laureth-3 (and) Dipropylene Glycol, Sodium Benzoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfume, Citric Acid.

Задля зволоження та посилення барʼєрних властивостей шкіри, мило збагачене пантенолом та алое вера.

Воно й дійсно комфортне у використанні :)

▪️ Приємна текстура. Гелеподібна, але досить рідка консистенція цього мила гарантує ефективне очищення рук навіть при невеликій кількості засобу.

▪️ Нішевий аромат Vetiver. Чарівний букет з нотками ветиверу, амбри, кардамону, що доповнюється нотами ванілі робить це мило дійсно особливим.

Аромат землистий, деревний, з нотками трав і пряностей. Він водночас теплий та глибокий. На шкірі відчувається доволі довго та дарує приємні відчуття у процесі такої звичної рутини, як миття рук :)

Мені здається, рідке мило з таким ароматом пасуватиме не лише для домашнього використання, а й для закладів сегмента HoReCa.

Делікатне рідке мило Vetiver від Honest Product не лише виконує свою основну функцію, але й перетворюють рутинну процедуру на справжнє задоволення завдяки неймовірному розкішному аромату.