Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G Satin Shine Lipstick, Stoned Rose
Ця помада була в наборі, де можна було обрати кольори. Але, на жаль, вибір відтінків був не великим. Я могла обрати між різними варіантами червоного чи вибіленими тепло-коричневими відтінками. Я не фем фаталь, не Кім Кардашян, тому обрала найнейтральніший
Оформлення помади тут ідентичне як і в відтінку Pillow Talk Medium, хоча це інша серія. Тому відчувається і виглядає солідно. Хоча пакування зі стразиками мені подобається більше, воно таке святкове.
Відтінок Stoned Rose нічого не має спільного з назвою кольору, це теплий морквяно-персиковий абсолютно не rose. Звучить погано, а коли я посвотчила стало ще гірше.
Засмутилась, але що поробиш треба спробувати на собі. І тут відбувся меджік. Не знаю як, але помада мала гарний вигляд. Моїм вустам вона додала обʼєму і якоїсь ніжності. Ось є фото, його робила для сестри, щоб показати класні тіні на очах. Але помада тут виглядає так шикарно, наче я в 70-х тільки з диско-вечірки прийшла.
Що ж, тепер це улюблена літня помада. Я постійно ношу її на роботі. Вона неймовірно комфортна і легка. Можна носити її й без олівця, при тому що в мене не чіткий контур губ. Всеодно красиво.
Нічого схожого по відтінках я не маю, але це й добре, бо таких специфічних кольорів не потрібно багато. Загалом я закохана в цю формулу і колір, але всеодно не можу собі дозволити носити її кожен день. Наче в голові сидить стереотип про повсякденний бежевий нюд, а не помаранчеві вуста.
Коментарі (0)