Посилка від makeup
Поповнення запасів і дещо нове
Прийшов час оновити деякі засоби для догляду і макіяжу. Сьогодні в моїй посилочці мій улюблений Аква-флюїд для обличчя "Геній Зволоження" з гіалуроновою кислотою і алое від L'Oreal Paris. Ним я користуюсь вже декілька років, мені подобається його текстура - легкий, зволожуючий, швидко поглинається, не забиває пори, використовую як база під макіяж. Мій топ номер один у догляді за обличчям.
Другий полюбившийся мені засіб - Маска спрей мультиактивна Nook Magic Arganoil Absolute One Leave-In. Це просто відкриття року. Після нанесення маски волосся слухняне, добре насичене, живе та гарне на дотик. Особливо підходить для фарбованого волосся.
Замовила вже улюблені гелеві олівці для губ LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner. Мій фаворит це 404 та 405 колір. З ранку і до вечора вони тримаються на губах. Дуже приємна текстура, нескочується. Беру вже не перший раз, я в них закохалася.
А також поповнила запаси моїх улюблених трекутничків для обличчя від корейського виробника. Мені подобається їх формат, можна змінювати догляд хоч щодня, непотрібно чекати поки закінчиться велика баночка. Плюс дуже зручно брати їх з собою.
Я вже писала що дуже люблю засоби для волосся від бренду Nook. І тому знов замовила на тестування пробний зразок. Мій вибір зупинився на Олії для інтенсивного лікування Nook Magic Arganoil Absolute Oil
Заявлені особливості на сайті
Ефективно впливає на регенерацію структури кожної волосини й утворює невидиму захисну плівку від шкідливого впливу сонячних променів і термоінструментів. Олія допоможе розплутати волосся після процесу миття, зробити їх більш слухняними, гладенькими і шовковистим.
Хочу спробувати цей засіб, мене цікавить відновлення кінчиків волосся. Тому скоро буде опис на цю олійку.
Коментарі (0)