Пашкова Діана

Легендарний Геній Зволоження від L'Oreal Paris

Легендарний Геній Зволоження від L'Oreal Paris

Що каже виробник? 🍃

Інноваційний аква-флюїд – це альтернатива звичайному зволожуючого крему. Під час контакту зі шкірою він моментально перетворюється на рідину і всотується у шкіру, інтенсивно зволожуючи її на 72 години. Аква-флюїд Геній Зволоження, що складається на 2/3 з очищеної води, створений спеціально для сухої та чутливої шкіри. Його формула містить: -сік алое, збагачений мінералами, для утримування вологи в шкірі - гіалуронова кислота – активний компонент у структурі шкіри, який здатний утримувати молекули води в 1000 разів більше за власну вагу. Тому забезпечується тривале і глибоке зволоження. Дуже легка текстура, не залишає жирного блиску або липкої плівки. Відмінна основа для макіяжу.

В результаті використання аква-флюїдів:

✨ Запас вологи в шкірі поповнюється;

✨ Активізується природний обмін речовин в клітинах;

✨ Захисні функції шкіри відновлюються;

Легендарний Геній Зволоження від L'Oreal Paris

Засіб має дуже гарний дизайн, обожнюю ці скляні прозорі банички з бірюзовим відтінком. Є гарний дозатор, який, нажаль, не достає до кінця банички, та залишок засобу, який зостається наприкінці використання приходиться виколупувати. Відчуваю себе у такій ситуації справжнім Скруджем, чия жадібність не має межі. Напевно й обличчя в мене у той час таке саме, бо чоловік завжди сміється спостерігаючи за цією картиною 😁

Засіб доволі економний, вистачає його десь на місяць щоденного використання. Наношу його після вмивання кожного ранку та увечері, на мою шкіру достатньо одного натиску на дозатор 👌

В нього досить рідка консистенція прозоро-білого кольору, має приємний аромат. Легко носиться на шкіру, моментально всмоктується, не стягує, не залишає плівки.

Після нього шкіра стає дуже гладкою, зволоженою та м`якесенькою- м`якесенькою. Нещодавно зрозуміла що взагалі без нього ні я, ні моя шкіра не можемо прокинутись 🌸

💧 Aqua/Water, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Alcohol Denat., Dimethicone, Isononyl Isonanonate, Hyaluronic Acid, Menthoxypropanediol, Silanetriol, Sodium Hyaluronate, Tetrasodium EDTA, Triethanolamine, Panthenol, Tocopherol, Biosaccharide Gum-1, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Carbomer, Citric Acid, Ethylhexyl Palmitate, Hexylene Glycol, Silica Dimethyl Silylate (nano)/Silica Dimethyl Silylate, Xanthan Gum, Dimethiconol, Limonene, Linalool, CI 42090/Blue 1, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Parfum/Fragrance

Aloe Barbadensis Leaf Juice. Чинить загоювальну, бактерицидну, тонізуючу дію. Пом'якшує шкіру, знімає роздратування. Сприяє загоєнню, має протизапальну дію. Чинить антиалергічну та протизапальну дію, прискорює процеси регенерації в організмі, захищає від вільних радикалів та збільшує синтез колагену, стимулює обмінні процеси, тонізує та зволожує шкіру.

Glycerin - перешкоджає проникненню в шкіру агресивних речовин, які можуть викликати контактний дерматит, і т.п. Тобто, гліцерин в складі забезпечує бар'єрну епідермальну функцію. Додавання гліцерину в емульсії, які містять інші зволожувачі та речовини, які "латають" епідермальний бар'єр, дає синергію і прискорює відновлення пошкодженої шкіри.

Alcohol Denat. - використовується як розчинник і для виробництва парфумерних та косметичних виробів.

Dimethicone - має м'яку захисну дію на шкіру. У косметичних кремах утворює немаслянистий захисний шар, що відштовхує воду і дратівливі речовини, що містяться у воді, в той же час дає шкірі можливість дихати.

Isononyl Isonanonate - розгладжує рельєф шкіри, пом'якшує і заспокоює її. Утворює на поверхні шкіри захисну плівку, яка допомагає запобігти випаровування природної вологи шкіри. Згодом це збільшує зволоження шкіри, викликаючи накопичення води в роговому шарі.

Hyaluronic Acid. Гиалуроновая кислота - это природное вещество, которое содержится в матрице соединительной ткани у большинства позвоночных. Ее функции заключаются в том, чтобы: доставлять жизненно важные питательные вещества через кровоток в клетки, удерживать влагу, а также смазывать и защищать сцепления клеток эпителиальной ткани от внешних факторов.

Menthoxypropanediol - це охолоджуючий агент, отриманий синтетичним шляхом з ментолу, який використовується як ароматизатор або маскувальний інгредієнт у косметичних і косметичних продуктах.

Sodium Hyaluronate - натрієва сіль гіалуронової кислоти, у воді утворює в'язкі, безбарвні, злегка опалесцентні гелі. Сприяє регенерації тканин без утворення шрамів, робить шкіру більш м'якою та гладкою, стимулює клітинну міграцію та проліферацію, виявляє високі зволожуючі властивості. Застосовується як зволожуючий, захисний та гелеутворюючий інгредієнт у складі зволожуючої, регенеруючої та тонізуючої косметики для обличчя, повік, губ, для шкіри тіла та рук.

Tetrasodium EDTA послаблює природний шкірний бар'єр та забезпечує більш глибоке проникнення інших інгредієнтів засобу.

Triethanolamine - м'яка основа та у складі емульгаторів.

Panthenol - має загоювальну, зволожуючу та розгладжуючу дію, зволожуючу властивість, стимулює регенерацію клітин, природне вироблення колагену. Проникаючи у шкіру, здатний зв'язувати молекули води, це виявляє його потужні зволожуючі властивості.

Tocopherol. Найпотужніший антиоксидантний вітамін, він захищає шкіру від вільних радикалів, що викликають рак, і необхідний для правильного використання кисню в тканинах. У косметиці він також діє як природний консервант, захищаючи масляну фазу в кремах і лосьйонах.

Biosaccharide Gum-1 - регулює клітинні взаємодії шляхом зв'язування мембранних рецепторів зі специфічними цукрами, що веде до зниження реактивності шкіри та заспокійливого ефекту. Продукт має антивікову дію.

Butylene Glycol. Хоча він не такий потужний зволожувач, як гліцерин, який містить три гідроксильні групи, це другий найкращий варіант. Коли бутиленгліколь наноситься на шкіру через крем, він притягує вологу до шкіри з навколишнього середовища або з глибших шарів шкіри.

Dimethiconol. Надає шкірі приємного сенсорного відчуття при нанесенні крему, сприяє рівномірному вбиранню поживних речовин.

Також це крута база під макіяж 👄