BIOIL СИРОВАТКА ДЛЯ ВІ ДНОВЛЕННЯ ШКІРИ СТОП
Чи врятує Ваші ніжки ця маленька ампула? 🌿
Я продовжую серію оглядів на ці чудо - ампули від бренду Bioil. Я думаю вам цікаво якого ефекту можна досягнути від цієї маленької помічниці?
🌿Опис - Сироватка для ніг з унікальним складом, який включає різноманітні жирні кислоти, представляє собою інноваційний засіб, розроблений з використанням передової молекулярної технології. За рахунок низькомолекулярної структури сироватка має здатність регенерувати та відновлювати проблемну і потріскану шкіру стоп, нормалізує гідроліпідний баланс, сприяючи збереженню вологи в тканинах.
🌿Властивості:
- зволоження: сироватка для п'ят і стоп забезпечує глибоке зволоження шкіри, запобігаючи її сухості та лущенню;
- живлення: омега кислоти, що містяться в сироватці, живлять шкіру, покращуючи її текстуру та зовнішній вигляд;
- загоєння: активні інгредієнти сироватки сприяють загоєнню тріщин, мозолів та інших дефектів шкіри на п'ятах та стопах;
- пом'якшення: сироватка допомагає пом'якшити шкіру, що огрубіла, роблячи її більш ніжною і гладкою.
🌿Пакування - сироватка знаходиться в прозорій пластиковій ампулі, а та в свою чергу - в картонній упаковці, на звороті якої зазначено всю необхідну інформацію. Картонне пакування закривається внизу за допомогою прозорої наліпки. Все зручно та надійно. На кінці ампули робимо зріз, щоб отримати доступ до олійки.
🌿Об'єм - 2 мл. Можна придбати також набір із 5 шт. по 2 мл. Однієї ампули вистачить на декілька застосувань.
🌿Виробник - Україна.
🌿Аромат - трав'яний, відчутний. Базилік.
🌿Текстура - рідка олія. Поглинається недовго, не залишає відчуття неприємної жирності чи липкості.
🌿Спосіб використання - Акуратно розкрийте ампулу та нанесіть 2-3 краплі на попередньо очищену шкіру ніг. Розподіліть рідину легкими масажними рухами до повного вбирання. При потребі злегка витріть залишки сухою серветкою.
🌿Інградієнти - Oleic Acid, Octadecadienoic Acid, Linolenic Acid, Palmitic Acid, Arachinic Acid, Stearic Acid, Gondoic Acid, Myristic Acids, Basil Essential Oil.
🌿Враження - олійка мені дуже подобається. Я використовую її на очищену шкіру стоп. Наношу декілька крапель та розприділяю масажними рухами до повного поглинання. Сироватка має рідку олійну консистенцію, не залишає неприємного відчуття жирності на шкірі. Прекрасно зволожує, пом'якшує шкіру. Прибирає сухість, лущення. Тобто це візуальний та доглядовий ефект. Також допомагає загоєнню тріщин, мозолів і тд. Ніжки виглядають після неї набагато краще. Має натуральний склад із жирних кислот та ефірної олії. Однозначно рекомендую.
10/10
Коментарі (0)