ksnklb

Квіткова свіжість вдома

Квіткова свіжість вдома

Я ніколи не думала, що мені аж настільки сподобається поєднання квітів та цитрусів в аромадифузорі, адже я зазвичай обираю варіанти, що створюють затишок. Та зараз мені настільки подобається звучання цього дифузора, що мені хочеться перевертати фіброві палочки частіше 🤭. До-речі, в комплекті їх є 6 штук, я поставила 3.
Так, загалом насиченість аромату залежить від того, скільки паличок буде стояти у дифузорі, вологості повітря та загалом об'єму кімнати. А ще палички час від часу потрібно перевертати, щоб аромат звучав сильніше, або замінювати їх у дифузорі.
Аромат Lime & Lily от дуже мені підійшов наразі, бо в цьому незрозумілому ритмі життя, цитрусові ноти лайму, апельсину додають бадьорості та чудово перебивають зайві запахи у приміщенні. А квіткові ноти лілії, конвалії та апельсиновго цвіту, пом'якшують кути, додають ніжності, затишку та спокою.

Цей аромат асоціюється з легким літнім ранком, коли навколо все добре, немає турбот, а попереду нас очікують лише позитивні моменти.
А ще цей дифузор тішить своїм візуалом, адже дизайн доволі стильний та гарно виглядає у ванній кімнаті. Рідина у ньому синього кольору, а на чорній етикетці вказана уся необхідна інформація.
Об'єм 100ml, вже трішки більше ніж за тиждень, вивітрилась 1/4 рідини.

Квіткова свіжість вдома