Lily♥️

ЧИ ЗАМІНЮЄ ОДИН ПРОДУКТ ІНШИЙ? Bioderma Sensibio

ЧИ ЗАМІНЮЄ ОДИН ПРОДУКТ ІНШИЙ?  Bioderma Sensibio

Те що ти зараз бачиш – це скарб...так можна було сказати кілька років тому, адже саме ця міцелярна вода від Bioderma, можна сказати поклала початок повному захопленню міцелярками у світі!

Якось десь читала, наступне твердження, як палкий шанувальник Bioderma) , доречі, завжди цікавлюсь новинками (дивно що мені ще ніхто не пропонує огляди на засоби бренду 😂).

• Доречі бренд Bioderma стверджує, що міцелярна вода Sensibio H2O продається кожні дві секунди в усьому світі.🤌

Я користуюся цим брендом роками, думаю всі вже в курсі))) хто підписався на мене))) Палко люблю усю лінійку Sensibio)

Для мене ця міцелярка найкращий вибір серед засобів для зняття макіяжу. Хоча зараз є безліч нових цікавих продуктів, навіть у Bioderma є міцелярки по типу шкіри: для зволоження, для комбінованої, тому вибір за Вами).

Я використовую оригінальну з рожевою кришкою для чутливої ​​шкіри. Засіб працює миттєво, видаляючи туш, гель для брів, spf. Я зазвичай використовую два бавовняних диски для свого обличчя .

Засіб не має доданих ароматизаторів, тому він не подразнює шкіру, але є легкий аромат завдяки екстракту огірка. Хоча щодо подразнення, не знаю, що змінилося у засобі, але цього разу мені пекли очі😅 так як і від гелю!!! Що трапилось? Не знаю (( Bioderma.ua на запит відповіли, що нічого не мінялося.

У моїй щоденній рутині я маю і міцелярну воду і гель для вмивання Sensibio Bioderma.

Після очищення обличчя від мейку,наступний етап очищення гелем.

Якщо не фарбуюся, тоді лише гель. Гель також гарно видаляє увесь мейк, але я дуже люблю двоетапне очищення і зазвичай притримуюсь цього алгоритму)