GlamBee Lovely Makeup Eyeshadow
Палетка теней для справжнього осіннього нюду.
В підтримку свого осінего настрою придбала я собі на знижках таку маленьку палетку тіней від GlamBee. Вона мені дуже сподобалась візуально, оці матові винні відтінки наче були стровені для того, щоб фарбуватись ними восені. Тіні у тестері теж гарно себе показали, та ще і ціна вийшла близко 70 грн - я виришила, що вона мені потрібна.
Палетку приємно тримати в руках, вона не відчувається дешево. Гарне якісне пластикове пакування ніжного рожевого кольору. Всередині є дзеркало, в яке зручно фарбуватись. В мене з цієї серії вже є зелена палетка, тож я приблизно розуміла, що мене очікує по якості. Допис про зелену палеточку - https://club.makeup.com.ua/post/46177/
У палетці 9 відтінків - 6 матових та 3 сатинових.
Тіні дуже ніжні на дотик, пігментовані та гарно переносяться на шкіру. Я вже робила з нею тестовий макіяж, матові відтінки м'яко розтушовуються, підкре слюють мій колір очей - дуже мені сподобались! Сатинові не те, щоб якісь унікальні, але вони теж гарної якості, темний коричневий сатин чудово підходить для швидких повсякденних смоки.
Якщо хочеться погратись з околонюдовою гамою з винними акцентами, то можно сміливо придбати цю палетку
Також палетка дуже компактна та її буде зручно брати з собою у поїздки.
Коментарі (0)