Інна ✨

GlamBee Lovely Makeup Eyeshadow

GlamBee Lovely Makeup Eyeshadow
GlamBee Lovely Makeup Eyeshadow

В підтримку свого осінего настрою придбала я собі на знижках таку маленьку палетку тіней від GlamBee. Вона мені дуже сподобалась візуально, оці матові винні відтінки наче були стровені для того, щоб фарбуватись ними восені. Тіні у тестері теж гарно себе показали, та ще і ціна вийшла близко 70 грн - я виришила, що вона мені потрібна.

Палетку приємно тримати в руках, вона не відчувається дешево. Гарне якісне пластикове пакування ніжного рожевого кольору. Всередині є дзеркало, в яке зручно фарбуватись. В мене з цієї серії вже є зелена палетка, тож я приблизно розуміла, що мене очікує по якості. Допис про зелену палеточку - https://club.makeup.com.ua/post/46177/

GlamBee Lovely Makeup Eyeshadow

Тіні дуже ніжні на дотик, пігментовані та гарно переносяться на шкіру. Я вже робила з нею тестовий макіяж, матові відтінки м'яко розтушовуються, підкреслюють мій колір очей - дуже мені сподобались! Сатинові не те, щоб якісь унікальні, але вони теж гарної якості, темний коричневий сатин чудово підходить для швидких повсякденних смоки.

Також палетка дуже компактна та її буде зручно брати з собою у поїздки.