Sofiia_Ts

Парфумована вода Avenue Des Parfums Glory Athens

Уяви узбережжя Середземного моря 🌊 на фоні заходу сонця в середині вересня, коли промінчики сонця зігрівають тіло ледь-ледь і ти накидаєш на прохолодне тіло затишний светрик. Ввечері ти виходиш у старе місто на аперитив і проходиш повз руїни стародавнього амфітеатру, де зараз відбувається концерт класичної музики. Збоку вирує життя, базар із східними ароматними травами у самому розпалі своїх продажів.

Цей аромат переносить в античну буремну Грецію, коли вона була в розпалі своїх сил. Це географічний центр між північною консервативною Європою та південною буремною хаотичною портовою атмосферою.

Тут вживається легкі квіткові солоні свіжі ноти та солодкі акорди прянощів та солодощів.

Пакування аромату вражає своїм продуманим дизайном.

Баночка виконана з міцного прозорого скла, через яку видно цю золоту консистенцію парфумів. Розпилювач дуже якісно зроблений, він розпилює аромат майже на 180 градусів.

Початкова нота: Водний жасмин, Зелений мандарин, Квітки імбиру

Нота серця: Ваніль, Сіль

Кінцева нота: Сіра амбра, Кашемір, Сандал

Вони належать до групи квіткових східних парфумів.

При першому затесті відчувається більше східний мотив. Початкова нота водяного жасмину та зеленого мандарину розчиняється у повітрі за собою дуже швидко, і залишає по собі тонку солодість та тепло такої комбінації як ваніль та сіль. Саме ваніль тут глибока та солодка, а сіль надає їй цікавинки та пікантності.

А на фоні звучить фундамент парфумів - сандал з кашеміровим деревом, який обгортає всю симфонію шовковим солодким затишним шаликом. І в кінці залишається сіра амбра, яка надає загадковості та глибини.

Сезон парфуму я б назвала початок осені, коли ми починаємо замотуватись в теплі речі, але хочеться ще відчувати останні теплі ноти літа.

Стійкість такого парфуму вражає, мені вистачило двох пшиків, щоб вони залишились зі мною на весь день. На одязі я відчуваю їх і на наступний день.

Аромат зваблює своєю солодкістю ванілі, але залишає по собі вишукані та благородні ноти сандалу та амбри. Він огортає свого носія в теплий плед, залишаючи на шкірі легкий, але незабутній східний слід.