K_Filonenko

La Rive Aqua Bella

La Rive Aqua Bella

Мій абсолютний фаворит та теплу пору року.
LA RIVE Aqua Bella – легкий і невагомий аромат, який сподобається любителькам свіжих та солодких парфумів. Він для мене ніби приємний прохолодний вітерець в спеку, такий свіжий і приємний. Хочеться його вдихати і насолоджуватися ним. Парфуми мають гармонійне поєднання квіткових та фруктових ароматів. Тримаються дуже добре, на шкірі тримаються до 6 годин, а на одязі відчуваю аромат на наступний день. Мають приємний шлейф та відкриваються різними нотами протягом дня.

Починає свою гру композиція свіжими нотами м'яти та лимона. У самому центрі відчувається квітковий аромат півонії, жасмину і пікантність рожевого перцю. Завершується аромат солодкими нотами цукру, кедра та лабдануму.
Солодка, свіжа фруктово-квіткова композиція – оптимальне рішення для теплої пори року.

Аналог Armani Acqua di Gioia. Дуже схожий аромат.

Тип аромату: квіткові, фруктові

Початкова нота: Лимон, М'ята

Нота серця: Жасмин, Півонія, Рожевий перець

Кінцева нота: Кедр, Лабданум, Цукрова тростина

Упаковка: Парфуми упаковані в паперову блакитну коробочку. Має стильний пластиковий флакон, який гарно виглядає на поличці. Пластикова блискуча втавка зверху закріплена не дуже надійно і трішки прокручується, але це не проблема.

Розпилювач: Якісний, не плюється, рівномірно розподіляє парфуми.

Об'єм: 100 мл

Стійкість: Стійкі, шлейфові.

Склад:
Alcohol Denat, Parfum, Aqua, Diethylhexyl syringylidenemalonate, Capric triglyceride, Butylphenyl methylpropional, Linalool.

Про моє захоплення парфумами La Rive я вже писала раніше, тож раджу спробувати.

La Rive Aqua Bella
La Rive Aqua Bella
La Rive Aqua Bella
La Rive Aqua Bella
La Rive Aqua Bella
La Rive Aqua Bella
La Rive Aqua Bella
La Rive Aqua Bella