La Rive Aqua Bella
Аналог Armani Acqua di Gioia
Мій абсолютний фаворит та теплу пору року.
LA RIVE Aqua Bella – легкий і невагомий аромат, який сподобається любителькам свіжих та солодких парфумів. Він для мене ніби приємний прохолодний вітерець в спеку, такий свіжий і приємний. Хочеться його вдихати і насолоджуватися ним. Парфуми мають гармонійне поєднання квіткових та фруктових ароматів. Тримаються дуже добре, на шкірі тримаються до 6 годин, а на одязі відчуваю аромат на наступний день. Мають приємний шлейф та відкриваються різними нотами протягом дня.
Починає свою гру композиція свіжими нотами м'яти та лимона. У самому центрі відчувається квітковий аромат півонії, жасмину і пікантність рожевого перцю. Завершується аромат солодкими нотами цукру, кедра та лабдануму.
Солодка, свіжа фруктово-квіткова композиція – оптимальне рішення для теплої пори року.
Аналог Armani Acqua di Gioia. Дуже схожий аромат.
Тип аромату: квіткові, фруктові
Початкова нота: Лимон, М'ята
Нота серця: Жасмин, Півонія, Рожевий перець
Кінцева нота: Кедр, Лабданум, Цукрова тростина
Упаковка: Парфуми упаковані в паперову блакитну коробочку. Має стильний пластиковий флакон, який гарно виглядає на поличці. Пластикова блискуча втавка зверху закріплена не дуже надійно і трішки прокручується, але це не проблема.
Розпилювач: Якісний, не плюється, рівномірно розподіляє парфуми.
Об'єм: 100 мл
Стійкість: Стійкі, шлейфові.
Склад:
Alcohol Denat, Parfum, Aqua, Diethylhexyl syringylidenemalonate, Capric triglyceride, Butylphenyl methylpropional, Linalool.
Про моє захоплення парфумами La Rive я вже писала раніше, тож раджу спробувати.
Коментарі (0)