Засіб який здивував!
Гідролат-мікс "Проти куперозної сіточки" Floya
За допомогою цього засобу ви зміцните капіляри, уникнете проявів варикозу, розацеа і куперозу.
Також гідролат-мікс здатний усунути набряки, поліпшити мікроциркуляцію крові, оновити клітини шкірного покриву і загоїти дрібні ранки. - Обіцянки виробника дійсно вражают! Розповідаю свої враження!
🌿Гідролат представлен в дуже зручному форматі для використання, формат спрею. Прозора пластикова пляшечка, об'ємом 100 мл. Гарно працюючий дозатор (розпилювач). На звороті є вся необхідна інформація для споживача. Зручно всюди брати з собою.
🌿Текстура - це звичайна, прозора водичка, яка не залишає після себе ніяких слідів.
🌿Аромат - легкий, нагадує лікарскі трави, на шкірі відчувається хвилин пять.
🌿Спосіб користування - для мене це тонік, але використовувати, його можно по різному:
- як природний освіжальний тонік-спрей для обличчя;
- компонент масок для обличчя та волосся;
- для приготування косметичного льоду;
- для збагачення фабричних шампунів, розведення «порції» крему, убтанів;
- к компонент домашньої косметики.
🌿У складі:
Продукт пароводяної дистиляції каштана, пижми і звіробою.
Містить водорозчинні рослинні корисні елементи.
Рослини зібрані в долині курорту Шаян (Закарпаття) і приватних господарствах Київської області та дистильовані артезіанською водою. Не містить спирту і консервантів.
- Однозначно повторю саме цей гідролат саме за тонізуючу та матувальну дію. Сильно матує шкіру, враження, що нанесла якусь прозору пудру.
- Миттєво заспокоює запалення , знимає червоність. Сприєя швидкому загоюванню.
- Гарно зволожує та освіжає шкіру.
- В мене на шоці є маленька пляма, червоні капілярі, вони не пройшлі, але їх справді не видно, засіб як знебарвлює червоний колір.
- Тому це топ з усіх гідролатів! Для проблемної та чутливої шкіри, це дійсно знахідка, ще і за таку ціну.
Залюбки продовжу стосунки з цим брендом, бо такого результату чесно кажучи я не очікувала💞
Коментарі (0)