Darina🦉

Засіб який здивував!

Засіб який здивував!
Засіб який здивував!

За допомогою цього засобу ви зміцните капіляри, уникнете проявів варикозу, розацеа і куперозу.

Також гідролат-мікс здатний усунути набряки, поліпшити мікроциркуляцію крові, оновити клітини шкірного покриву і загоїти дрібні ранки. - Обіцянки виробника дійсно вражают! Розповідаю свої враження!

🌿Гідролат представлен в дуже зручному форматі для використання, формат спрею. Прозора пластикова пляшечка, об'ємом 100 мл. Гарно працюючий дозатор (розпилювач). На звороті є вся необхідна інформація для споживача. Зручно всюди брати з собою.

🌿Текстура - це звичайна, прозора водичка, яка не залишає після себе ніяких слідів.

🌿Аромат - легкий, нагадує лікарскі трави, на шкірі відчувається хвилин пять.

🌿Спосіб користування - для мене це тонік, але використовувати, його можно по різному:

• як природний освіжальний тонік-спрей для обличчя;
  • компонент масок для обличчя та волосся;
  • для приготування косметичного льоду;
  • для збагачення фабричних шампунів, розведення «порції» крему, убтанів;
  • к компонент домашньої косметики.

🌿У складі:

Продукт пароводяної дистиляції каштана, пижми і звіробою.

Містить водорозчинні рослинні корисні елементи.

Рослини зібрані в долині курорту Шаян (Закарпаття) і приватних господарствах Київської області та дистильовані артезіанською водою. Не містить спирту і консервантів.

• Однозначно повторю саме цей гідролат саме за тонізуючу та матувальну дію. Сильно матує шкіру, враження, що нанесла якусь прозору пудру.
  • Миттєво заспокоює запалення , знимає червоність. Сприєя швидкому загоюванню.
  • Гарно зволожує та освіжає шкіру.
  • В мене на шоці є маленька пляма, червоні капілярі, вони не пройшлі, але їх справді не видно, засіб як знебарвлює червоний колір.
  • Тому це топ з усіх гідролатів! Для проблемної та чутливої шкіри, це дійсно знахідка, ще і за таку ціну.

Залюбки продовжу стосунки з цим брендом, бо такого результату чесно кажучи я не очікувала💞

Засіб який здивував!
Засіб який здивував!
Засіб який здивував!
Засіб який здивував!