Cироватки Mermade - свої, класні
💚
Знайомство з сироватками у мене почалось кілька років тому, ще до сироватко-буму. Це була гіалуронка від Elizaveсса. З своєю задачею вона справилась - довела мені, що у мене нормальна шкіра, яка суха і лущиться від недостатнього зволоження.
Після неї спробувала вже багато різних, і складом і виробником 😇 Ніацинамід, центелла, вітамін С, перший ретинол. Українські, американські, європейські.
Цієї весни добралась до сироваток від MERMADE і тут сталась любов, тож розкажу, як їх використовую я.
У мене нормальна шкіра, без акне і комедонів, пори видимі, але не розширені. Є прояви куперозу. Поодинокі висипання (прищі) турбують на спеку, брудну воду, зміну рівня гормонів і якщо з'сти якусь відверто нездорову їжу.
Моя cхема 1: для подорожей, сонця, та обмеженого місця у дорожній косметичці
Ранок і вечір - заспокійлива Take it easy 💚
Вранці наношу під кремчик з спф, а ввечері під нічний крем або без крему, коли за вікном +30°
Моя схема 2: літо в місті
Ранок - вітамінізована Energy boost 💛 під BB крем (з SPF).
Вечір - антивікова New born 🤍, без крему.
Детальніше про кожну:
Take it easy 💚
Сироватка світло зеленого кольору, з слабким ароматом, що нагадує парфуми Green Tea від Elizabeth Arden.
Для мене основним інгредієнтом виступає екстракт центелли, на який шкіра дуже добре реагує.
З мінусів - густенька текстура і швидко закінчується. Коли вже на денці, консистенція не дозволяє використати до останньої крапельки.
Energy boost 💛
Сироватка світло жовтого кольору. Найрідкіша по консистенції. Незважаючи на напис "без аромату", слабкий ніжний запах відчувається. Брала заради вітаміну С, хоч і центелла там бонусом є)
Згідно складу, містить нестабільну форму Ascorbic Acid, яку вартує тримати у холодильнику. Візуально додає шкірі блиску.
New born 🤍
Біла, теж зі слабким запахом, густа.
По відчуттях найбільш "важка", фактично як повноцінний крем. Залишає досить жирний фініш, який зменшується (але не зникає) через кілька хвилин. Равликовий слиз і олія авокадо - центральні "ноти" цієї сироватки. До кінця баночки ще не добралась, але по відчуттях діставатиметься ще важче, ніж зелена 😅
Мій беззаперечний фаворит з добірки - Take it easy 💚
Коментарі (0)