Mlane_contentnail

♡︎ Зелена аптека – доглядова косметика, завдяки якій я вилікувала висипи ♡︎

♡︎ Зелена аптека – ідеальний бренд для чутливої шкіри ♡︎
~ Сьогодні я нарешті отримала посилочку від бренду «Green Pharmacy» – доглядову косметику, перевірену дерматологами. Та зробила невеличкий огляд у картинках ♡︎ Гортайте картинки нижче → щоб подивитися моє замовлення :)
~ Але зараз, трішки детальніше. Чого саме я обрала саме цей бренд? Історія починається ще минулого літа. Саме в той момент я вирішила поекспериментувати із косметологічною продукцією та почала скуповувати багато нових продуктів, навіть від таких брендів, про які раніше я навіть не чула 🫣 Зізнаюся, по більшій частині звертала увагу на зовнішній вигляд – для мене, як графічного дизайнера, дуже важлива оцінка обкладинки, як-не-як. Проте це було помилкою....
!! Саме тоді в мене почалися з'являтися перші висипи. Проте дивлячись на те, наскільки непомітними вони були, я й подумати не могла, що всьому виною невідомі доглядові засоби. І продовжувала "експериментувати". В результаті, це закінчилося тим, що через рік страждання, пошуку причини та абсолютної відсутності думок про зупинення косметичної епопеї, я відмовилася від догляду на тиждень, через неймовірну спеку – і помітила, що висипи зменшилися в два рази.
~ Як результат – підтвердження моїх здогадок лікарем-дерматологом та рішення повністю перейти на єдиний бренд, з яким моя шкіра почувалася себе повністю комфортно, «Green Pharmacy»
♡︎ Отже, я впевнено можу рекомендувати саме цей бренд усім, хто не тільки страждає від висипів, але й бажає підібрати якісний догляд, який буде позитивно впливати на шкіру ~
✧ А поки, пропоную роздивитися детальніше усі продукти, які придбала на цей момент собі я – догляд за волоссям та обличчям. Також у цього бренду неймовірна кількість різновидних доглядових товарів, починаючи з олії для волосся, сироватки, еліксиру, закінчуючи скрабами та лосьйонами для тіла, кремами для ніг тощо
~ Щаслива, що познайомилася із цим брендом! ♡
✓ Posted by: контент-мейкерка та дизайнерка Ніка

♡︎ Зелена аптек�а – доглядова косметика, завдяки якій я вилікувала висипи ♡︎