Інна ✨

Giorgio Armani Sun di gioia

Giorgio Armani Sun di gioia

З цим ароматом я познайомилась пару років назад, коли мені подружка принесла тестер. Я придбала флакон одразу, як закінчіла тестер, бо вони мені дуже сильно сподобались! Аромат зняли з виробництва, тому я вже купляла з рук.

Giorgio Armani Sun di gioia був вперше призентован у 2016 році і видноситься до групи східних квіткових. Знаю, що багато дівчат носять його влітку, бо це - сонце, море, пляж, сіль, трішки крем з SPF і такіх асоціацій дуже багато. Дивуюсь, коли у відгуках бачу, що для декого він пахне солоною карамеллю. Але я взагалі не чую всього цього і для мене від суто для зими, бо він такий тягучий, солодкуватий, цільний, трошки з алкогольною ванільною нотою в кінці. Я не можу виділити якісь окремі ноти, які заявлені у параміді і для мене це показник, що аромат мені дуже подобається і класно мені підходить) Дуже красиво звучить зі шкіри і волосся, але треба контролювати дозу нанесення, бо пара лишних пшиків - і його стає неприємно багато. Влітку він мене просто душить, навіть не уявляю, як інші ним можуть користуватись у теплу погоду. Але ж ми всі різні і це чудово!)

Планую закупити ще у запас, бо вже майже закінчила свій флакон. Така несподівана сталась любов з ароматом, що тепер треба шукати, де ще його купити.

Giorgio Armani Sun di gioia
Giorgio Armani Sun di gioia