MAXIMOVA🌷

Контур для обличчя Bless Beauty Lifting Contour

Контур для обличчя Bless Beauty Lifting Contour

Це новинка бренду, в лінійці всього 4 відтінки, я обрала 02 - це красивий коричневий з холодним підтоном але без вираженого сірого кольору. Підійде світлим дівчатам (тим хто обирає тональний не найсвітліший для білосніжок, а наступний номер). Раніше я просто фанатіла від супер холодних скульпторів, зараз же особисто на своєму обличчі помітила, що виглядає воно не свіжо. А ось холодний коричневий і рельєфнсть підкреслює в потрібних місцях, і обличчя свіжіше з ним виглядає😊

Контур для обличчя Bless Beauty Lifting Contour
Контур для обличчя Bless Beauty Lifting Contour

Контур оформлений в чорний пластиковий стік, засіб з нього викручується по типу як помада. Продукту 9 грам, я вважаю це гарний об’єм. Поглотайте фото, там є фото, де повністю викручентй продукт зі стіку.

Користуватись таким форматом виявилось дуже зручно!

Фото зі свотчами зробила в різних освітленнях, в тіні та на сонці. Зрозуміло, що при різному освітленні відтінок буде виглядати по іншому.

Наносила контур на зону скул та бокові частини лоба. Користуватись таким стіком дуже зручно і швидко. Консистенція продукту пластична, легко передається на шкіру. Пігментація якраз адекватна! Навіть новачок впорається.

Тушується контур без проблем, не плямить і не розїдає тональний. Добре нашаровується, якщо хочеться додати більш насиченого кольору. Я пробувала тушувати пензликом і спонжем - оба варіанти нанесення працюючі! Обирайте як вам особисто зручніше.

Подивіться як красиво і рівномірно виглядає тушовка. Мені подобається колір, це не сіра пляма, а гарний відтінок без рудого чи цегляного відтінку.

Ось так виглядає закінчений макіяж. Спочатку я нанесла тональний, потім контур. Зверху я все закріпила пудрою, додала брови та вії, нанесла бальзам який першим попав під руку.

Таким чином контур добре тримається протягом дня, не зникає з обличчя.

Я дуже задоволена цією новинкою в моїй косметичці🧡

  • хороший контур у зручному форматі
  • стійкий
  • 02 відтінок підійде світлим дівчатам (але не білосніжкам, скоріш за все)
  • красивий коричневий колір з холодним підтоном (не сірий, якщо ви шукаєте виражений холодний сірий контуринг - це не та історія) тут більш природний відтінок
  • легкий у нанесенні, підійде новачкам