Контур для обличчя Bless Beauty Lifting Contour
Мій перший контур у форматі стіку
Це новинка бренду, в лінійці всього 4 відтінки, я обрала 02 - це красивий коричневий з холодним підтоном але без вираженого сірого кольору. Підійде світлим дівчатам (тим хто обирає тональний не найсвітліший для білосніжок, а наступний номер). Раніше я просто фанатіла від супер холодних скульпторів, зараз же особисто на своєму обличчі помітила, що виглядає воно не свіжо. А ось холодний коричневий і рельєфнсть підкреслює в потрібних місцях, і обличчя свіжіше з ним виглядає😊
Пакування
Контур оформлений в чорний пластиковий стік, засіб з нього викручується по типу як помада. Продукту 9 грам, я вважаю це гарний об’єм. Поглотайте фото, там є фото, де повністю викручентй продукт зі стіку.
Користуватись таким форматом виявилось дуже зручно!
Свотчі
Фото зі свотчами зробила в різних освітленнях, в тіні та на сонці. Зрозуміло, що при різному освітленні відтінок буде виглядати по іншому.
Використання та враження
Наносила контур на зону скул та бокові частини лоба. Користуватись таким стіком дуже зручно і швидко. Консистенція продукту пластична, легко передається на шкіру. Пігментація якраз адекватна! Навіть новачок впорається.
Тушується контур без проблем, не плямить і не розїдає тональний. Добре нашаровується, якщо хочеться додати більш насиченого кольору. Я пробувала тушувати пензликом і спонжем - оба варіанти нанесення працюючі! Обирайте як вам особисто зручніше.
Подивіться як красиво і рівномірно виглядає тушовка. Мені подобається колір, це не сіра пляма, а гарний відтінок без рудого чи цегляного відтінку.
Наступні кроки в макіяжі
Ось так виглядає закінчений макіяж. Спочатку я нанесла тональний, потім контур. Зверху я все закріпила пудрою, додала брови та вії, нанесла бальзам який першим попав під руку.
Таким чином контур добре тримається протягом дня, не зникає з обличчя.
Я дуже задоволена цією новинкою в моїй косметичці🧡
Висновки:
- хороший контур у зручному форматі
- стійкий
- 02 відтінок підійде світлим дівчатам (але не білосніжкам, скоріш за все)
- красивий коричневий колір з холодним підтоном (не сірий, якщо ви шукаєте виражений холодний сірий контуринг - це не та історія) тут більш природний відтінок
- легкий у нанесенні, підійде новачкам
Коментарі (0)