Чистикова Дар'я

Охолоджуючий гель для ніг з ментолом та олією м'яти

Охолоджуючий гель для ніг з ментолом та олією м'яти

Виробник Shelly продовжує тішити нас охолоджуючими новинками. Цього разу це гель для ніг з ментолом та олією м'яти. Чудове доповнення до охолоджуючого скрабу, про який писала раніше https://club.makeup.com.ua/post/47387/

Гель представлений у пластиковому прозорому флакончику. Є помповий дозатор з функцією блокування. Жодних проблем з ним не виникло. По розходу економний, одного натискання достатьоно для однієї ніжки.

Загальний об'єм складає 200 мл.

Засіб, очікувано, має гелеву текстуру, дуже легку. За кольором прозорий з бірюзовим відтінком та має аромат м'ятно-евкаліптової жуйки.

Основні та корисні складники:

🧊 Сечовина (Urea) — це зволожуючий агент, який допомагає утримувати вологу в шкірі, а також має пом'якшувальні та відлущуючі властивості, допомагає зберігати шкіру м'якою і гладкою.

🧊 Ментол (Menthol) — забезпечує відчуття охолодження і освіження завдяки своїм властивостям стимулювати холодові рецептори в шкірі. Він також має легкий знеболювальний ефект, що полегшує відчуття втоми.

🧊 Камфора (Camphora) — має властивість розширювати кровоносні судини, що може полегшувати відчуття напруги і втоми в ногах. Камфора також має антисептичні і знеболювальні властивості.

🧊 Екстракт каштану (Aesculus Hippocastanum Seed Extract) — має антиоксидантні, антизапальні властивості і допомагає покращити циркуляцію крові. Це може зменшити набряки, втомленість і заспокоїти шкіру.

Гель у використанні приємний, вбирається швидко та не залишає на шкірі плівки чи липкості. Холодок відчувається ще близько 3-х годин. По відчуттям він легкий та комфортний: знаєте, ніби хтось весь час махає опахалом на ніжки 🥰

Гель відмінно реанімує втомлені ноги, охолоджує і заспокоює шкіру. Відчувається така легкість, набряки до речі теж знімаються. Стане у пригоді у будь-яку пору року після тяжкого дня, підборів і просто для масажу.

Також він дає легке зволоження, звичайно не як поживний крем, але шкіра стає м'якою та гладенькою.

Комбо скрабу та гелю виявилося дуже вдалим та дієвим. Продовжу використовувати сама і вам щиро раджу спробувати 🩵