Vikulyk

Делікатний пілінг з кислотами від Rilastil

Делікатний пілінг з кислотами від Rilastil

Спробувавши пілінг від Rilastil я дійсно зрозуміла всю красу мигдальної кислоти, вона дуже делікатно оновлює і відлущує шкіру, вміст її в пілінгу складає 5%

Також в складі присутня саліцилова кислота (2%), яка теж відлущує та оновлює шкіру.

Ніацинамід-звужує пори, сприяє зменшенню виділення себіуму.

Азелогліцин-зволожує, регулює виділення себіуму.

Делікатний пілінг з кислотами від Rilastil

Пілінг не викликає почервоніння чи подразнення, я користуюсь ним 2 тижні, двічі на день ( зранку і ввечері) і моя шкіра добре реагує. Звичайно зранку не забуваю про SPF, таяк сонце ще доволі активне.

Я вмиваю обличчя мусом, потім очікую декілька хвилин, щоб шкіра повністю висохла, оскільки повна дія кислот проявляється саме на повністю сухій чистій шкірі.

Він чудово знімає запальні процеси і гарно очищує шкіру, пори виглядають вужчими і чистішими. Також я помітила, що сліди від висипань, у вигляді почервонінь і рубців теж проходять швидше. Загалом тон шкіри вирівнявся і навіть став світлішим.

Баночка склянна, прозора. Має невеличкий отвір, через який ми виливаємо засіб на диск.

Сама рідина прозорого кольору, без аромату.

Він досить легкий, по текстурі майже, як водичка, відповідно не обтяжує шкіру, не залишає липкої плівки, а тільки робить личко матовим.

Після протирання ватним диском цей пілінг збирає просто всі забруднення, раніше провівши просто тоніком диск завжди був чистий, але цей пілінг постійно витягне якийсь бруд.

Висновок. Мені дуже сподобався цей пілінг, як легкий додатковий засіб для боротьби з акне, також я користуюсь мусом і гелем з серії Acnestil , про перший засіб розповідала, а про гель скоро буде відгук.

Відгук на мус тут:

https://club.makeup.com.ua/post/47645/

Тому сміливо рекомендую делікатний пілінг від Rilastil, він чудово підійде для проблемної і навіть чутливої шкіри. Засіб гарно очистить вашу шкіру, зменшивши акне і їхні прояви.