M O N D ✨️

Парфум королівського міста

Парфум королівського міста
Парфум королівського міста
Парфум королівського міста

Нагадаю, AVENUE Des Parfums - це український парфюмерний бренд, який втілює у своїх творіннях історії та відлуння життя різних міст світу.

Про пакування більш детально можете дізнатися з попередніх дописів, адже усі парфуми бренду оформлені в одному стилі. Єдине, на що хочеться наголосити: оформлення дуже стильне, якісне та презинтабельне.

  • Тип аромату: водяні, квіткові

Аромат за ностроєм схожий на D&G L`Imperatrice та AJMAL Aurum Summer. Мотиви першого я впізнала відразу; з другим порівняти не можу, бо не зустрічала його (кажуть, вони схожі між собою). Популярність таких парфумів не згасає роками. Це вже своєрідна класика.

  • Початкова нота: Ківі, Ревінь, Рожевий перець
  • Нота серця: Жасмин, Кавун, Цикламен
  • Кінцева нота: Лимонне дерево, Мускус, Сандал
Парфум королівського міста
Парфум королівського міста
Парфум королівського міста
Парфум королівського міста
Парфум королівського міста

Про що ж розповідає Royal Monaco?

– Про розкішнє життя, елітні казино, світські заходи. А також, про сяйво неонових вогнів, свіжість Середземного моря, букети квітів і дорогої косметики.

Після розпилення нас зустрічають фруктово-зелені ноти з кислуватими відтінками. Але теплий, деревно-терпкий рожевий перець нагадує, що це історія не про зелені яблука.

У розкритті кавун задає легкє звучання. Це такий Watermelon від слова Water. Взагалі не схожий на аромат жуйки, не хімозний. Кавун настільки легкий, що вловити його звучання можливо навіть не з першого разу.

Найвиразніше на моїй шкірі відчувається суміш різнокольорових квітів, яка поступово перевтілюється у пудру. Хотілося б більше відчути фруктів і саме кавуна (це суто мої вподобання). Завершується звучання на тих самих квітково-пудрових акордах.

Аромат має певну легкість , хоча зберігається складність і солодість водночас. Тобто, суперечливі ноти грають між собою. Гарно проявляэться межа між повітряною легкістю і квітковими барвами.

Підійде на кожен день. Парфум малює образ жінки на високій посаді: стильної, впевненої, харезматичної.

Аромат зрілий і характерний. Багатогранний, але досить зрозумілий як для ніши.

Ідеальний час носіння: весна. Саме у цю пору буде гарно звучати баланс Royal Monaco, де є і складні ноти, і легкі. Влітку також має місце бути за рахунок свіжості, але з меншою концентрацією.

Стійкість чудова. Більше половини дня парфум тримається на шкірі. Має витончений шлейф.

Royal Monaco я б назвала класичним жіночним ароматом, актуальним у будь-який час. Гідна заміна для L`Imperatrice та парфумів такого напрямку.

_______________

AVENUE Des Parfums Royal Monaco