#testmakeupclub
Тестуємо бокс від Redken разом
Завдяки улюбленому Makeup Club маю можливість тестувати щось новеньке, на цей раз лінійку Acidic Color Gloss від Redcen. Протеїн + зволоження + збалансований pH саме таку ідеальну формулу закладено в основу цієї лінійки догляду.
Redcen Acidic Color Gloss Shampoo
Крок 1.
Шампунь для захисту кольору та сяйва фарбованого волосся.
Перше, що хочеться відзначити - моментальне піноутворення, навіть якщо волосся недостатньо вологе.
Шампунь не робить волосся жорстким в процесі миття, як це буває. Вони навіть до нанесення бальзаму залишаються м'якими. Мені подобається якість очищення волосся, воно легке, але не пересушене. Алергічних реакцій або проблем з шкірою не викликав. За швидкістю забруднення не помітила, щоб волосся довше залишалось чистим або, навпаки, швидше забруднювалися. Частоту миття міняти не довелося.
Redken Acidic Color Gloss Activated Glass Gloss Treatment
Крок 2. Засіб-догляд для інтенсивного сяяння фарбованого та натурального волосся. Найцікавіший етап лінійки, як на мене. По суті це концентрована маска.
Досить густа, має трішки різкий аромат, при нанесенні на волосся запах практично зникає. На волосся наноситься і розподіляється добре, ніби огортаючи кожну волосинку.
Ефект від цього засобу мені сподобався одразу, його помітно навіть на вологому волоссі. Волосся не пушиться, не плутається, лежать красиво, волосинка до волосинки, але при цьому виглядають і відчуваються чистими і розсипчастими. Кінчики м'які, зволожені.
Redcen Acidic Color Gloss Conditioner
Крок 3. Кондиціонер для захисту кольору і сяйва фарбованого волосся.
Кондиціонер має кремову щільну текстуру, яка легко розподіляється по волоссю і не обтяжує його.
На віджате рушником волосся наношу кондиціонер по всій довжині приблизно за 10 сантиметрів від коріння. Залишаю на 10-15 хвилин.
Після витримки на волоссі, засіб легко змивається водою, не залишається відчуття, що волосся не домите і хочеться змивати і змивати з нього догляд.
Після використання волосся більш гладке і рівне по всій довжині. Кондиціонер чудово живить волосся. Вони розсипчасті, гладкі та блискучі. Засіб не обтяжує, тому маю свій колишній об'єм.
Redken Acidic Color Gloss Heat Protection Treatment
Крок 4. Термозахисний спрей для захисту кольору та сяяння фарбованого волосся. Виробник обіцяє, що спрей захищає волосся від впливу приладів для термоукладання волосся до 230°C.
Аромат у спрею досить активний, як і у всіх засобів цієї лінійки. Але на волоссі аромат майже не відчутний, в даному випадку для мене це плюс.
Після укладання з використанням цього спрею моє волосся не ламається, не погіршується його зовнішній вигляд та якість. З цього можемо зробити висновок, що засіб справляється зі своїм головним завданням на відмінно.
Після використання спрейчику, волосся стає дуже підатливим, гребінець ковзає по волоссю, зовсім не чіпляючи його і не плутаючи. Також хочу відмітити важливий для мене момент, що після використання спрею волосся не стає брудним швидше, немає необхідності мити голову частіше.
Ну і звісно, по традиції, пропоную оцінити результат роботи лінійки на моєму волоссі.
Коментарі (0)