Vikulyk

Моє спасіння)

Моє спасіння)

Я раніше навіть не знала про таку класну штуку і рятувалась пластирами, правда, коли вже було пізно, але і вони не дуже комфортні, адже часто зсуваються з ніг. Тому вважаю, що краще попередити таку неприємну ситуацію, як натирання ніг, адже це боляче і неприємно, до того ж мозолі дуже довго сходять.

Моє спасіння)

Засіб йде у стіку, користуватись ним доволі зручно.

Якщо нове взуття, то рекомендую для профілактики спробувати і не ризикувати, мене особисто щойно куплене завжди натирає(

Влітку я ходжу тільки в шльопанцях, але і ті буває натирають в пальчики, тому я та людина, якій цей стік ну дуже потрібний.

Він доволі плотний, при нанесенні немає надмірного жирного сліду, і взуття не вискользує. На руку я старалась нанести по максимуму і як бачите-покриття доволі легке.

Аромат тут легкий, свіжий і приємний.

Я спробувала нанести засіб перед тим, як взути лофери, що мене завжди нагризають і дійсно, все пройшло просто супер, шкіра залишилась ціла і не ушкоджена, хоч я декілька годин в них походила.

Висновок. Чудовий, працюючий засіб, який надійно захищає шкіру. Він буде слугувати справжньою знахідкою для вибагливої шкіри ніг, звичайно ж я залишилась більш, ніж задоволена.