Jole | Exfoliating Scalp Serum
Новий помічник у підтримці свіжості шкіри голови
Я зовсім недавно почала використовувати подібні засоби і ще не такий досвідчений користувач, як інші, але мені є що про нього сказати через півтора місяці тестування)
Дієвий і освіжаючий - чудовий варіант для літа🫧
Сам пілінг представлений у пляшці обʼємом 100 мл.
Дизайн притаманний стилю бренду, мінімалістичний і стриманий, мені дуже імпонує 🌱
рН засобу становить 3,5 (це добряче так кисленький, якщо хтось не розбирається). Я б могла показати наглядно на індикаторній тес т-смужці, але десь загубила їх під час переїзду. По відчуттях і по запаху справді кислий, виробнику довіряю.
Флакон оснащений ідеальним дозатором для такого типу засобу - тонкий, довгий носик дозволяє швидко і легко розносити пілінг по шкірі голови, навіть без використання розчіски і без попереднього розділення волосся по проборах.
Склад засобу збагачений різними кислотами для відлущення ороговілих часточок:
🫧Гліколева кислота (Glycolic Acid) - відлущує мертві клітини шкіри, стимулює оновлення шкіри.
🫧Молочна кислота (Lactic Acid) - має зволожуючу та відлущувальну дію, дуже мʼяка.
🫧Саліцилова кислота (Salicylic Acid) - проникає в пори, очищує їх від жиру та забруднень, зменшує запалення.
🫧Цинк (Zinc PCA) - регулює вироблення шкірного сала, зменшує жирність шкіри, має антибактеріальні властивості.
🫧Екстракт кропиви (Urtica Dioica (Nettle) Extract) - заспокоює шкіру, зменшує подразнення, має протизапальні властивості.
🫧Ментол (Menthol) - охолоджує, заспокоює шкіру, зменшує свербіж.
Пілінг потрібно застосовувати перед миттям голови на СУХУ! шкіру.
Це дуже важливо! Перші рази я успішно справлялась з цим, потім десь тиждень не пілінгувалась і після того, як ми прийшли з пляжу, мені в голову стукнуло, що прям зараз потрібно зробити пілінг. Я нанесла засіб на вологу шкіру голови і ще пішла займатись своїми справами десь хвилин на 10, під час чого відчула сильне печіння (якого не було попередні рази під час використання) і зрозуміла, що волосся-то в мене було мокре після ниряння🤦♀️
Тому швиденько змила - на моїй шкірі не було сильного подразнення чи почервоніння, лише трохи підпікало ще десь годину.
Після цього я уважно відслідковую, коли наношу пілінг - роблю це лише на суху шкіру (печіння ніякого немає), потім ретельно масажую протягом 2-3 хвилин, чекаю ще десь 2 хвилинки і мию голову звичайним способом.
Консистенція у нього рідка, але не водичкова, ледь вʼязка.
Між руками рідина здається масною, але насправді легко змивається водою, не лишаючи після себе жирності.
Результат мене дуже радує - після такої процедури прикореневий обʼєм стає трохи більшим, самі корені довше виглядають свіжими, навіть на другий день зранку волосся має ще пристойний вигляд.
Я все одно мию голову через день навіть за умови використання пілінгу, але після нього відчуття чистоти все одно глибше, тому що я відчуваю роботу кислот (пахне кисленько і ментолом, додатково він ще трохи охолоджує шкіру).
Фото до/після не прикріплюю, тому що волосся виглядає як після звичайного миття. Тобто я не бачу сенсу фоткати брудні корені і потім чисті)
Загалом пілінг для шкіри голови корисний для всіх, а особливо для власниць жирного типу (як я). Він попереджує утворення сальних пробок, «сніжку» (буває таке, що багато накопились ороговілих часток шкіри і вони починають сипатись, але це ще не лупа).
Також пілінг можна застосовувати навіть для сухої і чутливої шкіри, просто робити це раз на 7-10 днів і довго не перетримувати.
Коментарі (0)