Ірина 🦋

Парфумований лосьйон для тіла з дуже приємним ароматом

MARÊVE це якісний український 🇺🇦бренд! Для свого знайомства з ним я вибрала кілька засобів, парфумований гель для душу про який я вже розповідала https://club.makeup.com.ua/post/44887/ та Парфумований лосьйон для тіла "Rose Wine" MARÊVE, також у подарунок йшла парфумована масажна свічка Gold Champ.

Бренд MARÊVE – це унікальність, неповторність, бездоганність у світі краси та догляду за собою. Все завдяки найніжнішим ароматам, якісному складу та ексклюзивному дизайну, що викликає бажання зібрати всю колекцію.

Серія Rose Wine присвячена квітковому звучанню з нотами жасмину та квітки імбиру, приправлених солодко-пряною ваніллю та соковитим ароматом зеленого мандарину. Парфумований лосьйон для тіла Rose Wine подарує шкірі не тільки ніжний ароматичний шлейф, а й оксамитовість, до якої так і хочеться доторкнутися.

Особливості парфумованого лосьйону Rose Wine від MARÊVE :

🌸 ніжна кремова текстура, яка легко наноситься та швидко вбирається;

🌸 не залишає липкість на тілі;

🌸 формула з натуральними маслами ши та кокосу;

🌸 має поживну властивість;

🌸 забезпечує захист шкіри від сухості та лущення;

🌸 зручний флакон з дозатором;

🌸 залишає на тілі стійкий аромат.

Пакування : Прозорий пластиковий флакон із чорним дозатором. Дизайн пляшечки нагадує мені деякі лосьйони від Victoria's Secret. Об'єм 250ml

Когсистенція та колір : Легка кремова, світло-рожевого кольору.

Аромат : Я рада, що саме лосьйон для тіла взяла в ароматі Rose Wine, тому що він подобається мені більше ніж Gold Champ. Все ж таки другий аромат буде райським для любителів популярного парфуму Kirke і йому подібних, яким я на щастя чи жаль не є 🤷🏻‍♀️

На аромат Rose Wine мені зустрічалися відгуки що він пахне схоже на Paco Rabanne Olympea. Я вже дуже давно не нюхала цей парфум, але в моїй пам'яті він був мені приємний. Не скажу наскільки сильно ці аромати схожі, але я в Rose Wine найбільше чую 🌊сіль і ваніль 🍦, для мене це солодко-солоний аромат, адже може він багатьом і нагадує Olympea. Так само вдалені чую щось злегка квіткове, можливо троянду/півонію 🌹, але квіти не явні, для мене це не квітковий аромат все ж таки 😉

Використання : Лосьйон відмінно розподіляється по шкірі. Спочатку він здається густішим, але при зіткненні зі шкірою консистенція стає легшою, він швидко вбирається не залишаючи на шкірі ні жирності, ні липкості. Після цього засобу шкіра зволожена, гладка і з прекрасним ароматом, який залишається на тілі десь на кілька годин ⏳. Хочу уточнити, що шкіра в мене не пересушена і тому зволоження від цього лосьйону мені цілком достатньо. Дозатор на флаконі працює без проблем, але потрібно натискати трохи сильніше, щоб видавити порцію крему, однією рукою це робити не зручно. Витрачається крем досить економно.

Засоби від MARÊVE за своєю якістю можуть скласти конкуренцію дорожчим брендам. Мені дуже приємно, що українські компанії випускають такі гідні засоби, вони можусть стати гарним подарунком для ваших близьких! 🫶🏼

Я обов'язково придбаю ще кілька засобів з ароматом Rose Wine 😉

Також на сайті makeup часто проходять акції на товари MARÊVE

Ви можете зібрати цілий набір доглядових засобів з одним ароматом, які чудово доповнюватимуть один одного, та продовжать аромат на вашому тілі, замінивши парфум

🌸 Парфумований скраб для тіла з шимером "Rose Wine"

🌸Парфумований гель для душу "Rose Wine”

🌸Міст для тіла парфумований з феромонами "Rose Wine"

🌸Парфумований крем для рук, зволожувальний "Rose Wine"

🌸Парфумоване рідке мило для рук "Rose Wine"

🌸Свічка масажна парфумована для тіла "Rose Wine"

🌸Шовк для ванни парфумований з шимером "Rose Wine"

🌸Парфумований дезодорант-стік "Rose Wine"

🌸Парфумоване молочко для тіла з шимером "Rose Wine"

🌸Мило парфумоване з шимером "Rose Wine"

А у вас були засоби від MARÊVE?