Charlotte Tilbury lip liner Iconic Nude
Думала який відтінок обрати. Вирішила що Pillow Talk всеодно колись отримаю в наборі, а Iconic Nude виглядає цікаво. Пересвотчивши всі олівці, я зрозуміла що нічого схожого не маю, тому обрала саме цей колір.
На вигляд олівець як олівець. Пластиковий, повніс тю покритий плівкою. Сподіваюсь вона не злізе протягом використання.
Iconic Nude - нюдовий коричневий з легким хакі підтоном. Не знаю чому, але бачу трохи зеленого в кольорі. На губах це виглядає нормально. Не страшно.
Текстура трохи твердувата і сухувата. Якщо нанести повністю на губи відчуття стягнутості гарантовано. Краще використовувати просто як контур, але багато не нашаровувати, бо зʼявляється відчуття пластліновості. Загалом формула норм, але я люблю більш мʼякі варіанти.
Так сталось що в один момент в мене зʼявилось два нюдових олівці від Charlotte Tilbury і Make Up For Ever. І поки найулюбленішим став продукт від Make Up For Ever. Там мій ідеальний колір і текстура. Не скажу що Iconic Nude прям такий поганий, але ефектна вау я не отрим ала. Для дорогого олівця я вважаю це провал. Знаю що в нього багато шанувальників, але я не серед них. Користуватися буду, хоч без явного кохання. просто не мій продукт.
Коментарі (0)