PolLya

Gliss. Ultimate repaire. Зміцнюючий шампунь.

Gliss. Ultimate repaire. Зміцнюючий шампунь.

Коли при описі волосся звучить солодке тріо : жирне на корінні, сухе на кінцях і фарбоване, то вже уявляєш ,як господар цієї розкоші біжить відразу в три боки в пошуках гармонії для своєї шевелюри.

Я саме такий випадок, саме такий багатостраждальний господар проблемного але дорогого серцю ( і іміджу) волосся. Так, були рішення вкоротити об'єм проблеми до "піксі" чи "гарсона". Але світла жіноча сторона різко засуджувала ці кроки ( хоч і не завжди встигала зупинити процес стрижки). Та ,зрештою, радикальні заходи не покращували ситуацію.

Були спроби знайти панацею від добре набивших оскому проблем в аптеці. Але чи то я - безнадійний випадок, чи то найкращу косметику не завжди створюють фармацевти ( в противагу запевненням реклами), та аптека не надала мені суттєвої допомоги.
Тож вибрала для себе єдино вірний спосіб пошука надійного, якісного і дієвого шампуню - пошук в стилі "пальцем в небо".

І я вам скажу, що коли трішки відпустити ситуацію і не "заганятись", то всесвіт ( в моєму випадку ,в обличчі супермаркету) пошле вирішення. В моєму ,знову ж, випадку - спайка з двох одинакових шампунів по смішній ціні. Я з думкою, що ,мабуть, купую потенційні миючі засоби для квартири і всих речей в квартирі, взяла ці майже подаровані шампуні.

Через те, що багато від покупки не чекала, отримала достатньо гарних вражень. На час початку використання шампуню Gliss мала жирне волосся, яке підстригла до каре, щоб зменшити кількість пересушених кінчиків в процесі освітлення шевелюри. Уже з першого разу після миття , волосся набуло гладкості, але це не " три волосини в п'ять рядів", а міцне і доволі густе волосся. Можливо справа ще в тому, що вода, якою я користуюсь, трішки жорсткіша, ніж зазвичай. Тому живлення не обтяжує, а зволоження не пригладжує аж занадто зачіску. Якщо раніше вже на другий день після миття волосся я подумувала про слідуючу процедуру очищення, то з цим шампунем і три дні волосся має доволі охайний вигляд.

А от після фарбування волосся, тобто коли пасми не піддавались різкому висвітленню, я помітила, що на третій день після помивки зачіска вже не підходить для виходу в світ. Але, якщо в цей час я вдома, то нормально можна добути день. Шкіра голови не зудить, лупи не виникає і в цілому кінчики волосся більш зволожені, при не пересушеній і не занадто зволоженій шкірі голови.

Вважаю, що володаркам жирного типу волосся , які висвітлюють пасми , можна спробувати даний шампунь. І вже однозначно це гарний вибір для сухого типу шкіри голови. Або людям, які миють волосся водою підвищеної жорсткості. Як бонус до гарної дії шампуню отримаєте ще приємний аромат і економність у використанні.