☕️ Karina ☕️

NATUREAL КРЕМ ДЛЯ РУК "SOFT"

Я нещодавно познайомилася із українським брендом натуральної косметики Natureal, який підкорив мене не тільки своїм неймовірно гарним стилем та дизайном, а й підходом до розробки продукції.

✨️Для знайомства в мене два продукти. Перший, про який я Вам розповім - Крем - маска для рук, нігтів, ліктів.

Захищає шкіру від фотостаріння, перепадів температур, жорсткої води.
Активна формула для м’яких і захищених рук.

Підходить для всіх типів шкіри.

✨️Фосфоліпіди&гліколіпіди у складі крему сприяють глибокому живленню шкіри, відновлюють ліпідний бар'єр, забезпечуючи ефективну гідратацію та захист від зовнішніх чинників. Фітостероли зменшують сухість і лущення, мають антиоксидантні властивості та сприяють зменшенню втрати вологи. Альфа - глюкан олігосахарид підтримує імунітет шкіри та сприяє її природній відновлювальній функції.

✨️Що робить?

• Інтенсивно пом'якшує шкіру рук.
  • Сприяє глибокому та довготривалому зволоженню.
  • Зберігає водний баланс у клітинах.
  • Підтримує бар'єрні функції шкіри.
  • Регенерує клітини епідермісу.

✨️Пакування - надзвичайно привабливе та естетичне, мінімалістичне. Мені до вподоби. Крем спочатку знаходиться у картонному пакуванні ніжного, теплого помаранчевого кольору, яке продумане до найменших деталей. Крем знаходиться у ємності овальної форми нюдового матового відтінку, дуже гарно та компактно. Кришка формату фліп - топ. Закривається щільно, продукт не протікає. Легко поміщається до сумочки, тому завжди беру з собою. Продукт подається легко. Потрібно трохи натиснути на упаковку.

✨️Об'єм - 50 мл.

✨️Виробник - Україна.

✨️Аромат - вербена та ваніль. Дуже приємний.

✨️Текстура - легка кремова. Жовтого кольору. Швидко вбирається, не залишаючи липкості чи відчуття "плівки" на шкірі.

✨️Спосіб використання - у будь-який який час доби, можна кожного дня. Невелику кількість крему нанести на чисту суху шкіру масажними рухами, не змивати.

✨️Інградієнти - Aqua, Isoamyl Laurate, Coco-Caprylate/Caprate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Sorbitan Stearate, Cetearyl Glucoside, Pentylene Glycol, Propanediol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cellulose (Bambusa Arundinacea), Panthenol, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Lecithin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lactobacillus/Olive Leaf Ferment Extract, Parfum, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate (vitamin A), Pantothenic Acid (vitamin B5), Ascorbyl Palmitate (vitamin C), Cholecalciferol (vitamin D), Tocopherol (vitamin E), Crithmum Maritimum (Sea Fennel) Extract, Krameria Triandra (Rhatany) Root Extract, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin.

2 елементи середнього рівня безпеки.

🟠Parfum - Віддушка парфумерна.

🟠Retinyl Palmitate - складний ефір пальмітинової кислоти та вітаміну А, стабільність якого вища, ніж чистого вітаміну А. Має пом'якшувальну дію на шкіру, підвищує її еластичність, активізує процес відновлення клітин, розгладжує дрібні зморшки. Є потужним антиоксидантом. Вважається, що він покращує синтез колагену та еластину та регенерує шкіру на клітинному рівні. Його молекула відносно мала, і він швидко проникає в глибокі шари шкіри.

4 елементи складу не знайдено.

🟢lactobacillus/olive leaf ferment extract - безпечно. Екстракт оливкового листя.

🟢pantothenic acid (vitamin b5) - безпечно. ВІТАМІН В 5 пантотенова кислота. Найбільш поширена відновлена ​​форма пантотенової кислоти - пантенол.

🟢crithmum maritimum (sea fennel) extract - безпечно. Це віск, отриманий з морського фенхелю, прибережної рослини, яку рибалки брали з собою у свої тривалі подорожі через високий вміст вітаміну С і мінералів. Сприяє зменшенню секреції шкірного сала, пом'якшує та усуває зморшки на шкірі, робить її повністю однорідною. Поверхня шкіри стає набагато м’якшою, зморшки розгладжуються, а рівень шкірного сала зменшується з матуючим ефектом.

🟢krameria triandra (rhatany) root extract - безпечно. Ротанія, південно-африканська напівчагарникова рослина сімейства бобових. Характеризується протизапальною, в'яжучою, сонцезахисною властивостями.

Склад мені дуже подобається, він насичений пантенолом, олією ши, гіалуроновою кислотою та іншими зволожуючими компонентами, ретинілпальмітатом, похідними вітаміну С, вітаміном D, вітаміном Е та різними екстрактами.

Враження - цей крем - маска для рук, нігтів та ліктів дуже швидко став моїм фаворитом. Звісно ж, першочерговим фактором стало пакування. Воно повністю мене підкорило. Дуже стильне, естетичне, мінімалістичне та компактне, що дозволяє брати засіб завжди із собою. Також хочу відмітити дуже приємний аромат вербени та ванілі. Текстура гарного, теплого помаранчевого кольору. Легко вбирається шкірою, на залишає неприємних відчуттів ні під час нанесення, ні після. Склад також мені імпонує (читай трохи вище). Свою заявлену функцію засіб виконує. Він миттєво пом'якшує та насичує, зволожує шкіру. Це відчуття залишається до миття рук. Далі необхідно поновити та нанести крем - маску знову, щоб отримати ще більше зволоження. Також він регенерує шкіру та підтримує бар'єрну функцію. Хто ще не знайомий із цим брендом - терміново спробуйте. Впевнена, що він змусить вас в себе закохатися так сильно, як і мене.

10/10