Stassyababy

Поповнення запасу улюблених продуктів

Поповнення запасу улюблених продуктів

Шампунь Clear для чоловіків
Це улюблений шампунь мого чоловіка, і я теж іноді його використовую. Він відмінно очищає волосся, а на літо його освіжаючий ефект завдяки ментолу - справжня знахідка.

Гель для душу Johnson’s з маслом Ши
Це мій фаворит серед гелів для душу. Я купую його регулярно, проте цього разу випадково взяла 250 мл замість 400 мл. Незважаючи на це, він залишається моїм вибором номер один за своєю ніжною текстурою і доглядовими властивостями.

Інтимний гель Lactacyd
Цей засіб для мене став базовим доглядом. Це вже третя баночка, і я познайомилася з ним лише на початку цього року. Lactacyd став для мене основою комфортного щоденного догляду.

Міцелярний гель Simple
Очищення шкіри - це мій ритуал, і Simple завжди зі мною. Це вже, мабуть, восьма баночка, і я не планую змінювати його на інший засіб. Він ніжно та ефективно очищує шкіру після косметики, залишаючи її свіжою та м’якою.

Крем L’Oreal "Геній зволоження"
Цей крем був моїм маст-хевом рік тому. Я вирішила повернутися до нього. Він має легку текстуру і чудово зволожує шкіру, особливо влітку.

Набір Kiko Perfect Lips
Отримала цей набір в подарунок. У комплект входить скраб та крем для губ. Крем я вже використовувала раніше і була в захваті від його дії, тому рада подаруночку

Олівці для губ Glambee (відтінки 110, 111)
Нарешті я їх придбала! Ці олівці, про які всі говорять, але ніхто не може знайти, стали частиною моєї косметички. Тепер я можу спокійно користуватися ними, не турбуючись, що вони скоро закінчаться і доведеться шукати аналог.

Ось такі покупочки вийшли 🥰