Ірина 🦋

Сатинова помада L'Oreal Paris Color Riche Nude Intense

Відтінок 173 Nu Impertinent один з найпопулярніших у лінійці L'Oreal Paris Color Riche Nude Intense , оскільки часто його називають аналогом набагато дорожчої 💰помади Charlotte Tilbury у класному відтінку Pillow Talk, про цю помаду я вже розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/47172/

Помада з коллекції L'Oreal Paris Color Riche Nude Intense розроблена в колаборації з відомим французьким дизайнером. Вона володіє ніжною кремовою текстурою, яка ідеально рівно лягає на шкіру, залишаючи чудовий сатиновий фініш.

Сатинова п�омада L'Oreal Paris Color Riche Nude Intense

Особливості L'Oreal Paris Color Riche Nude Intense:

💄інноваційна збалансована формула для додання губам м'якості і гладкості;

💄шовковиста текстура;

💄насичені нюдові пігменти;

💄широка палітра відтінків на будь-який смак;

💄бореться з сухістю і стягнутості шкіри губ;

💄містить UVA і UVB фільтри;

💄збагачена бджолиним воском для захисту шкіри від втрати вологи;

💄вітамін Е надає омолоджуючий ефект;

💄комплекс масел - жожоба, Аргана, кунжуту і шипшини - інтенсивно живить і пом'якшує шкіру губ;

💄екстракти камелії і лотоса володіють заспокійливими і розгладжувальними властивостями;

💄чистий і рівний колір;

💄оригінальне оформлення туби, розробленої спільно з французьким дизайнером.

Помада дійсно має стильний дизайн не лише зовні, а й усередині. Сам стик помади зроблений у вигляді дуже гарної та незвичайної форми, мені нагадує силует жіночої фігури. На моїй помаді цього вже не розглянути, тому додала фото з інтернету, гортайте карусель ➡️

У мене є помада ще в старому дизайні, упаковка кольору рожевого золота з жовтою золотою смугою в центрі. У новому дизайні помада вже має колір жовтого золота🤩

Відтінок: Шикарний, я такі люблю, цей колір думаю підійде всім. Нюд рожево-коричневий, холодний, без рудини.

На фото він при різному освітленні. Відтінок цієї помади хамеліоніт 🦎, він може бути більш рожевим 🩷або коричневим 🤎, холоднішим ❄️або теплішим 🔥залежно від освітлення 💡

Помада не повністю матова, має сатиновий фініш. При цьому досить стійка, принаймні, на мені. Я ношу її тільки з олівцем у вигляді контуру, в принципі, як і інші мої помади. Вона витримує легке перекушування, її завжди можна легко підправити. Я наношу цю помаду тонким шаром. Губи вона зовсім не сушить, на відміну від багатьох суперстійких помад 😉

Я в основном использую эту помаду с карандашами:

✏️ Charlotte Tilbury Lip Cheat відтінок Pillow Talk, цей по відтінку найідеальніший до цієї помади, підходить навіть більше ніж до рідної помади в цьому ж відтінку 😂, він трохи рожевіший за саму помаду Pillow Talk. Олівец стійкий

✏️NYX Professional Makeup Suede Matte Lip Liner 860 Peekaboo Neutral теж відмінно підходить, але відтінок трохи тепліший за минулий олівець. Олівець звичайний.

✏️LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner відтінок 403, цей відтінок трохи темніший за інших, у ньому більше коричневого, але теж чудово підходить. Олівець стійкий. Все залежить ще від того, який відтінок помади ви хочете отримати, більш рожевий або коричневіший.

Тут я долавала свотчі ще олівців схожих з Pillow Talk https://club.makeup.com.ua/post/47172/ тому вони підійдуть і под цю помаду L'oreal теж 👍🏼

Відтінки помад дійсно аналогічні, дивіться самі, додаю вам фото та відео при різному освітленні. Хіба що відтінок Pillow Talk зовсім трохи тепліше, на фото цього навіть не передати, помітно це тільки при паралельному протесті, на губах ця різниця не помітна зовсім. І це навіть більше залежить, від відтінку вашого олівця на губах 💋

Так само звичайно Pillow Tolk трохи матовіша і стійкіша, але L'oreal на губах практично не відчувається, вона лежить більш тонким і легким шаром

Виявила що у мене є ще одна помада, теж у дуже схожому відтінку, але вже повністю матова і це Матова рідка помада Nude Matte Complimenti Relouis відтінок 13, можливо хтось шукає заміну цьому відтінку і моя інформація може стати в нагоді

Так само на свотчі ще мої 2 матові помади NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream допис зі свочами про них https://club.makeup.com.ua/post/37618/ це 02 - Stockholm та 14 - Zurich, але ці відтінки, як видно, вже відрізняються.

Буду рада, якщо моя інформація і свотчі комусь знадобиться 🤗 Буду вдячна за ваші лайки та підписку ❤️

А які бюджетні аналоги люксових засобів знаєте ви?