OKazkova

Вечірній магнієвий ритуал

Вечірній магнієвий ритуал

А чи знаєте ви, що шкіра добре поглинає магній? Напевно, вже знаєте, бо ж продукти Bisheffect у спільноті дуже популярні. Моє знайомство з брендом почалося з хвойного екстракту, який я обожнюю з першого використання. Тож коли вперше побачила, що у бренду є магнієві скраби, я вирішила, що мені таке дуже треба. Варіанти є на кожен смак, я на перший раз обрала з цитрусом.

Паковання. Магнієвий скраб буває у баночках об’ємом 300 та 500 г. На Makeup зустрічала тільки великі баночки, тож таку й придбала😏 Баночка пластикова з гвинтовою кришечкою, а між основною кришкою і скрабом є ще одна, захисна, з язичком. На наліпці є вся необхідна для споживача інформація.

Що обіцяє виробник:

  • ніжне очищення, зволоження
  • гладкість, еластичність
  • зменшення висипів
  • пом'якшення огрубілих ділянок шкіри
  • підтягнення, пружність, живлення
  • насичення організму магнієм

Склад: магнію хлорид (бішофіт), екстракт апельсину, абрикосові кісточки, вода, гліцерин, кокамідопропілбетаін, камідь ксантану, ароматизатор, полісорбат 20.

Хоч у складі і зазначений ПАР (Cocamidopropyl Betaine), скраб зовсім не піниться. Гадаю, що ПАР тут у дуже незначній концентрації та доданий тільки для легшого змивання скрабу.

Текстура, аромат. Скраб складається з величеньких часточок солі та дрібної крихти абрикосових кісточок, поєднаних густою рідиною (чи можна назвати рідину густою?🤔). Аромат скрабу надзвичайно приємний! Мені пахне натуральною ефірною олією апельсину, тільки у скрабі аромат більш ніжний, заспокійливий.

В процесі. Скраб зовсім не піниться. Від контакту з водою і теплом шкіри швидко починає танути. Легко розподіляється. Працює доволі делікатно, але ефективно. Не дряпає. Часточки солі хоч і немаленькі, але ніби заокруглені, не гострі. Абрикосові кісточки також м’яко взаємодіють зі шкірою, завдяки дрібному помелу. І єдине, про що варто попередити: скраб щипає там, де вже є подряпинки. Він швидко змивається, і не залишає за собою ані олійності, ані сухості, ані будь-яких дискомфортних відчуттів.

Після скрабу відчуваються чистота й свіжість. Шкіра доглянута, гладенька і приємна на дотик. Відчуття сухості немає, але, звісно, крем все одно треба наносити.

Виробник рекомендує після скрабування зануритися у теплу бішофітову ванну. У мене немає бішофітової ванни, але є миска та “Хвойний екстракт з мінералами і мікроелементами” від Bisheffect. Спробувала робити після скрабування ванночки для ніг. Ох, яке ж це потужне комбо для вечірнього релаксу! А якщо ще й намазатися потім чимось лавандовим…мммм….🥰

Враження та висновки. Звичайний вечірній душ із магнієво-цитрусовим скрабом перетворюється на неймовірно приємний, ароматний ритуал очищення, відновлення й розслаблення після довгого дня. Настрій покращується завдяки чи то магнію, чи то масажу, чи то цитрусовому аромату, чи то всьому разом. А після змивання скрабу шкіра чиста, свіжа та м’якенька. Мені скраб з бішофітом дуууже сподобався, і я щиро рекомендую його спробувати🤗

Якщо цікаво, допис про Хвойний екстракт від Bisheffect туть: https://club.makeup.com.ua/post/46097/

У цей особливий день мені дуже приємно присвятити допис саме нашому, українському продукту. Цього року, завдяки клубу, я дізналась про багато чудових українських брендів, а їх засоби стали моїми улюбленцями. Дівчата, дякую за ваші рекомендації!

🩵Вітаю вас із Днем Незалежності! Віримо у Перемогу! Слава Україні!💛