saybeautyk

Враження про пробники від EVO derm

Враження про пробники від EVO derm

Разом з ензимною ягідною маскою (огляд на яку можна почитати ось тут ➡️ https://club.makeup.com.ua/post/45826/ ) мені дісталися ще два пробних зразочки засобів від бренду.

Це крем для обличчя з авокадо та ніацинамідом і алое-гель для тіла з Д-пантенолом та лавандою.

Чи сподобались засоби? Читай нижче ⬇️

Упакований в сашетку обʼємом 5 грамів, є лінія відриву (на деяких пробниках її немає і це дуже бісить).

На саше також вказані терміни придатності (як загальні, так і після відкриття, якщо я не помиляюсь), а також дата виготовлення.

Склад гелю містить в собі такі компоненти, як:

🪻Масло насіння сезаму (Sesamum indicum) Oil Raw - живить та зволожує шкіру, багате антиоксидантами.

🪻Масло ши (Butyrospermum Parkii (Shea) Butter) - інтенсивно зволожує, пом'якшує шкіру, сприяє відновленню бар'єрних функцій.

🪻Пантенол (Panthenol) - заспокоює та зволожує шкіру, сприяє загоєнню.

🪻Масло солодкого мигдалю (Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil) - зволожує та живить шкіру, має пом'якшувальну дію.

🪻Масло насіння абіссінської катрану (Crambe Abyssinica Seed Oil) - створює захисний бар'єр на шкірі, забезпечує тривале зволоження.

🪻Масло насіння соняшнику (Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil) - живить та захищає шкіру, багате на вітамін E.

🪻Екстракт обліпихи (Hippophae Rhamnoides (Seabuckthorn) Berries [CO2] Extract) - багатий на антиоксиданти, сприяє регенерації шкіри.

🪻Лавандова ефірна олія (Lavender Essential Oil) - заспокоює та відновлює шкіру, має протизапальні властивості.

🪻Ефірна олія м'яти перцевої (Mentha piperita Essential Oil) - освіжає шкіру, зменшує подразнення та має легкий охолоджувальний ефект.

🪻Гліцерин (Glycerin)

Консистенція в нього дуже легка, це не прям класичний гель, скоріше крем-гель.

Не дивлячись на свій насичений оліями склад, гель не жирнить шкіру і не лишає блискучого фінішу.

Він просто неймовірно пахне мохіто - від аромату я в захваті) це ж треба було створити такий реалістичний освіжаючий запах коктейлю 🧊

Зволожує прекрасно - швидко вбирається, не лишаючи після себе жирності чи плівки на шкірі.

10/10, взяла б повний розмір.

Має ідентичне пакування - саше розмірами точно таке ж, як і у алое гелю (з єдиною лише різницею, що крем для обличчя іде в обʼємі 5 грамів).

Тут у складі з основних діючих компонентів можу виділити наступні:

🥑Олія авокадо на другому місці у складі

🥑Capric triglyceride - легке зволожувальне масло, що створює захисний бар'єр на шкірі.

🥑Масло ши (Butyrospermum Parkii (Shea) Butter)

🥑Cannabis Sativa Seed Oil (масло конопляного насіння) - багате на жирні кислоти, зволожує та заспокоює шкіру.

🥑Ферментований екстракт чорного чаю (Saccharomyces/Xylinum Black Tea Ferment) - антиоксидант, має антибактеріальні властивості, покращує текстуру шкіри.

🥑 Гліцерин (Glycerin)

🥑Ніацинамід (Niacinamide) - покращує текстуру шкіри, освітлює, зменшує почервоніння.

🥑Сечовина (Urea) - зволожує та пом'якшує шкіру, допомагає відлущувати мертві клітини.

🥑Екстракт обліпихи (Hippophae Rhamnoides Pulp [CO2] Extract)

🥑Екстракт петрушки (Parsley (Petroselinum sativum) [CO2] Extract) - антиоксидант, має освітлюючі властивості.

🥑Алантоїн (Allantoin), Пантенол (Panthenol)заспокоює шкіру, сприяє загоєнню та регенерації.

🥑Масло насіння абіссінської катрану (Crambe Abyssinica Seed Oil) — кірі, забезпечуючи тривале зволоження, пом’якшення і живлення, не залишаючи жирного блиску.

🥑Фітостероли (Phytosterols) - антиоксидантні та протизапальні властивості.

Цей крем вже зовсім інший по текстурі - він нагадав мені масляну емульсію.

З виду наче і легенький, але засіб дуже насичений оліями і це відчувається на шкірі. Я його відчувала на своєму обличчі, зранку був млинець ще той.

Пробника вистачило на два рази (2 вечори) і, що саме неприємне, - після цього крему в мене вилізли два болючих червоних запалення😬

Залишки я вже домазала на шию.

Думаю, що даний крем краще підійде для сухої та атопічної шкіри, можливо нормальної, але для комбіновані та жирної рекомендую придивитися до більш легких текстур (впевнена, вони є у бренду).