Nastina

AVON Attraction Game у форматі 10 мл

AVON Attraction Game у форматі 10 мл

Мені у AVON давно подобається серія парфумів Attraction, перша версія - просто Аttraction мені підходить, насичений, багатогранний аромат. Але його наступні інтерпретації не завжди вдалі. Тому краще замовляти маленьким форматом, рада, що цього разу новинка підійшла. На цей раз замовила парфумну воду Attraction Game у форматі 10 мл.

Основна інформація про ароматичну піраміду:

О інформація про ароматичну піраміду:інформація про ароматичну піраміду:

Тип аромату: деревинні
Початкова нота: Груша, Ожина, Рожевий перець
Нота серця: Темний шоколад, Тубероза
Кінцева нота: Боби тонка, Бурштин, Деревинні ноти

По отриманню одразу почала тестувати, бо дуже було цікаво, як же розкриється така цікава піраміда?

І вже з першого пшику я почула грушу та шоколад. Але не засолодкий, молочний, а дійсно шоколадний трюфель, в якому надзвичайно яскраво розкривається аромат какао. Тубероза надає легкої квітковості, а груша з ожиною веселу фруктову нотку. Аромат добре трансформується впродовж дня, розкриваючи всі заявлені ноти і за рахунок цього не звучить дешево, однобоко, моноароматом шоколад. Єдине, не знаю, як має пахнути бурштин;), тож за нього мовчу.

Стосовно стійкості: впродовж дня я відчуваю на собі цей аромат, але під вечір вже ледь-ледь.

Підсумовуючи, можу сказати, що задоволена покупкою, ця парфумна вода ідеально підходить для міжсезоння літо-осінь, бо він вміру теплий і деревний. Не надто свіжий і не йде в солодкість.

10/10

Якщо ви вже маєте досвід використання парфумної води Attraction Game For Her від AVON, то діліться враженнями в коментарях! А якщо ще незнайомі з ним, то сподіваюся, що мій відгук допоміг вам зорієнтуватися в виборі.

AVON Attraction Game у форматі 10 мл
AVON Attraction Game у форматі 10 мл
AVON Attraction Game у форматі 10 мл