Дитячий шампунь та пінка для миття та купання Johnson's baby від маківки до п'ят, 300 мл
Дитячий шампунь та пінка Johnson's — неймовірно м'який і ніжний засіб, як мамині обійми. З ним купання малюка - суцільне задоволення! Чудовий слоган для реклами, але моя внутрішня дитина теж прагне дбайливого ставлення та догляду...
Хочу звізнатися я купляла його для своєї племінниці ... Але не треба кидати в мене капці потім вона свій подарунок отримала з бонусами! Закінчився мій улюблений гель, точніше олія для душу від Bioderma, про нього я вже писала і мені конче було потрібно чимось його замінити, як це зазвичай буває я ще й захворіла тому ходити по магазинах не було можливості та сил🤦. І ось мій рятувальний човник (замовлення вже чекало поїздки до родичів, але не склалося).
Тому було вирішено взяти дитячу косметику,😅 тим більше перевірити на собі, що то воно таке ...
Переваги продукту
🌱Має гіпоалергенний склад, у якому відсутні синтетичні барвники, спирт, парабени та силікони. Все ж таки можна використовувати для дітей від народження.
🌱Чудово милиться і швидко змивається. Піна густа, її не багато проте очищає шкіру добре та не сушить.
🌱Додатково зволожує шкіру та запобігає її пересиханню.
🌱Має нейтральний аромат, ледь помітний під час купання, на шкірі не лишається.
🌱Ідеально підходить для щоденного використання.
Шампунь та пінка є універсальним засобом і може використовуватися для миття тіла та волосся. Я спробувала в якості шампуню, мені не дуже сподобалося. Особливо без додаткового кондиціонеру. Але якщо у вас дуже чутлива шкіра можливо це ваша знахідка.
Склад товару
Aqua, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Citric Acid, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Chloride, Glyceryl Oleate, p-Anisic Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Parfum.
Як використовувати
Можна використовувати для душу або ванни
1 варіант: налийте невелику кількість піни на руку або губку, нанесіть на шкіру, спіньте, змийте, потім промокніть шкіру рушником.
2 варіант: вилийте невелику кількість засобу у ванну під струмінь води і дочекайтеся появи пухирної піни.
За необхідності нанесіть додаткове зволоження.
Висновки
Що я можу сказати після половини використаного засобу. Перш за все дуже ніжний гель, не дратує шкіру не пече очі. Шкіра після нього м'яка та ніжна. Мені подобається інколи ним користуватися, хоча за звичай моя суха шкіра полюбляє олії для душу - це непогана альтернатива для людей з проблемою шкірою.
Думаю маленьким дітям теж буде до вподоби... Поки моя племінниця не може зробити огляд на нього, але запевняю їй подобається 🥰
Коментарі (0)