Missmili

Просто Simple

Просто Simple

Довгий час я користувалася гідрофільною олією для демакіяжу, але згодом вирішила перейти на популярну міцелярну воду від бренду Bioderma. Після цього знайшла чудову та бюджетну альтернативу — міцелярну воду від Simple.

Просто Simple

Раніше я вже писала допис про міцелярну воду в зеленому пакуванні, його можна знайти тут: (https://club.makeup.com.ua/post/40900/). А сьогодні я поділюся враженнями від Simple Water Boost Micellar Cleansing Water, зволожувальної міцелярної води.

Характеристики:

• Об’єм: 400 мл

• Виробник: Польща

• Вартість: 129-150 грн

Ця міцелярна вода підходить для будь-якого типу шкіри, особливо для сухої та чутливої. Вона ніжно та делікатно знімає макіяж, не викликаючи подразнень чи почервоніння. Після використання шкіра стає чистою, м’якою та зволоженою, без відчуття стягнутості чи липкості.

Оскільки в мене чутливі очі, для мене важливо, щоб засіб для демакіяжу не подразнював їх. І ця міцелярна вода повністю мене задовольнила. Вона доволі просто знімає косметику, але для видалення дуже стійкої може знадобитися трохи більше часу та зусиль.

Ще однією перевагою є те, що ця міцелярка повністю без аромату, що мені дуже подобається, адже я надаю перевагу косметиці без віддушок.

Якщо порівнювати з міцелярною водою в зеленому пакуванні, то та мені подобається трохи більше, оскільки вона краще очищає шкіру, не залишаючи слідів від туші чи іншої косметики.

Проте міцелярна вода в блакитній пляшці більш м’яка до шкіри,тому ідеально підійде для сухої та чутливої шкіри.

Отже, міцелярна вода Simple Water Boost Micellar Cleansing Water мені сподобалась. Вона м’яко та якісно очищає шкіру, що ідеально підходить для сухої та чутливої шкіри. Проте моїм фаворитом залишається міцелярна вода Simple у зеленому пакуванні — вона очищує трохи сильніше і краще підходить для жирної та комбінованої шкіри.

P.S.Вітаю всіх з Днем Незалежності!