krutoguuz

КВІТКОВА ПОДОРОЖ ДО ВЕНЕЦІЇ

Я вже вас почала знайомити з брендом https://club.makeup.com.ua/post/48090/ тут вам розповідала про неймовірний гель для душу.

Ключові принципи бренду Аvenue des Parfums – це доступність та свобода.

- інгредієнти топової якості від провідних світових постачальників

- сертифікати якості на всю продукцію

- трендові аромати, які тобі неодмінно сподобаються

- стійкість, яка перевершує сподівання

- сервіс з турботою про кожного клієнта

Сьогодні хочу вас познайомити з їхнім парфумом Avenue Des Parfums Dreamy Venice ⬇️

Початкова нота: Імбир, Бергамот, Кардамон, Мандарин
Нота серця: Жасмин, Листя фіалки, Лілія, Півонія, Рожевий перець, Троянда, Чорна смородина
Кінцева нота: Амбра, Білий мускус, Ваніль, Деревинні ноти, Дубовий мох, Палісандр, Праліне

На початку вашого ароматичної подорожі розкриваються свіжі ноти лимона та мандарина, які ніби віддзеркалюють сонячні промені на водах Адріатичного моря. Справжність аромату виявляється в ніжних нотах гіацинта та жасмину, надаючи вашому образу витонченість і неповторний шарм.

Завершує цю венеціанську ідилію база з пачулі, ветиверу та білого мускусу. Ця комбінація нот створює відчуття незабутньої романтики та глибокого спокою.

Флакон:

Він зроблений зі скла, але дуже приємний і тактичний з блискучою кришкою. Розпилювач досить дрібно розпилює не залишаючи сліду на одязі.

Стійкість:

В парфуму прекрасна, навіть в кінці дня я відчуваю його аромат на одязі. Аромат не змінюється протягом дня, він залишається таким самим по інтенсивності.

Цей аромат досить легкий квітковий з легкими солодкими нотами і на мою думку він буде ідеальним для теплих періодів.

А ви вже пробували парфуми від бренду Аvenue des Parfums?