Strange Love

Лубриканти In. Tumno: Зробити приємне - ще приємнішим

Кілька тижнів тому в моїй приліжковій тумбі оселилися засоби від In. Tumno. Всі ці дні я активно користувалася їхніми лубрикантами і готова поділитися своїми детальними враженнями.

Моє знайомство з брендом розпочалося з гелю-лубриканта "Ecstasy Nature". Засіб не просто зволожує, а й дбайливо доглядає за інтимною зоною, забезпечуючи комфорт та 100% задоволення.

В першу чергу мене привабив максимально натуральний та лаконічний склад гелю. Молочна кислота в ньому дбає про мікрофлору. Відсутність агресивних компонентів робить його безпечним для щоденного використання навіть для людей з чутливою слизовою чи схильністю до молочниці.

Гель має легку водянисту текстуру, але при цьому довго не висихає, забезпечуючи ідеальне ковзання. Проте навіть після висихання він не залишає плівки чи липкого шару, зникає в нуль, наче вода. За своїми властивостями дуже схожий на натуральну лубрикацію жінки. Можете побачити властивості текстури на фото в каруселі.

Гель дбайливо доглядає за інтимною зоною, усуваючи відчуття сухості та дискомфорту. Під час переїзду забула в квартирі своє інтимне мило, довелося використовувати звичайний гель для душу, який одразу ж викликав свербіж та сухість. Горошинка "Ecstasy Nature" допомогла справитися з дискомфортом. Тому після цього я розглядаю цей гель скоріш як засіб піклування, а не лише елемент інтимних розваг.

Під час використання за фактичним призначенням не відчула жодних подразнень, печіння чи свербіжу. Це особливо важливо для людей зі схильністю до алергічних реакцій. Також не відбулося рецидиву молочниці, яка буває у мене від деяких лубрикантів з агресивними ароматизаторами чи розігріваючим ефектом (особливо ті, що з корицею 🥲).

Слід відзначити й універсальність "Ecstasy Nature", адже він чудово підходить як для зволоження під час кохання з партнером, так і для використання з інтимними іграшками. Він забезпечує необхідне ковзання та захищає слизову від мікропошкоджень.

Також раджу спробувати в якості зволоження під час масажу. Засіб довго не пересихає, що дарує пальцям особливо ніжне ковзання.

Щодо сумісності з латексом нічого сказати не можу, адже не використовуємо презервативи. Саме тому для нас обох дуже важливо, аби гель забезпечував максимальну "слизькість".

Гель має легкий та ненав'язливий аромат, це запах компонентів. Зручний дозатор дозволяє наносити необхідну порцію без перевитрат засобу.

Гель-лубрикант "Premium" In. Tumno не відрізняється по якості від "Ecstasy Nature". Проте якщо говорити про різницю між ними, то "Premium" здався мені більш рідким та водянистим. Це добре помітно на відео та "свотчах", адже крапля лубриканту майже моментально потекла рукою, наче водичка. При цьому ковзання по шкірі неймовірно ніжне.

Цей лубрикант також містить молочну кислоту. Після виконання - лише відчуття абсолютного комфорту. Без сухості, липкості чи плівки на шкірі. Також слід зазначити, що не впливає негативно на мікрофлору, жодного свербіжу, дискомфорту чи рецидиву молочниці. Скоріш навпаки - захист від пошкоджень та мікротріщин на слизовій.

По консистенції "Premium" - щось середнє між слиною та натуральними виділеннями. Забезпечує нереальне ковзання і комфорт. Саме тому, як на мене, ідеально підійде для ОС. До того ж він має смак барбарисової цукерки. Аромат не нав'язливий, не надто інтенсивний.

З іграшками також добре дружить, не впливає на їхнє зовнішнє покриття.

"Ecstasy Nature" – це справжнє відкриття для тих, хто цінує якість, натуральність і безпеку. Він здатен зробити процес кохання (в тому числі до самої себе) ще більш приємним."Ecstasy Nature" – це справжнє відкриття для тих, хто цінує якість, натуральність і безпеку. Він здатен зробити процес кохання (в тому числі до самої себе) ще більш приємним.

Гель-лубрикант "Premium" - скоріш для тих, хто любить більш рідкі засоби та цінує приємний смак в процесі. Ідеально підійде для усіх типів розваг, особливо для ОС.