Ідеальні губи з Kiko: огляд набору Perfect Lips
Гарні, доглянуті губи — важлива частина образу. Але для цього мало просто нанести помаду. Необхідно регулярно доглядати за губами, забезпечуючи їх м'якість, гладкість та природний об'єм. Набір від Kiko Perfect Lips — чудове рішення для комплексного підход
До набору входять два продукти: скраб для губ і крем-плампер. Перший продукт для мене був новинкою, а ось з кремом я вже знайома і задоволена його ефектом.
Крем для губ приємно вражає м'яким дією. Він забезпечує легке поколювання, яке надає губам трохи об’єму, але без надмірного печіння, як це часто буває зі звичайними пламперами. Колір в упаковці молочно-рожевий, але на губах він стає прозорим. Окремо хочу відзначити зручний аплікатор: він м'який і дозволяє рівномірно нанести засіб.
Скраб
Щодо скрабу, то він став приємним відкриттям. Засіб має ніжну текстуру з мікрочастинками, які делікатно відлущують сухі часточки на губах. Я наношу скраб масажними рухами, і вже після першого використання помітила, що губи стали м'якшими та гладкішими. Після скрабу, крем-плампер діє ще ефективніше, залишаючи губи доглянутими та зволоженими.
Висновок
Загалом, наб ір Kiko Perfect Lips залишив у мене позитивні враження. Він надає комплексний догляд, поєднуючи м'яке відлущення та зволоження з делікатним ефектом збільшення губ. Якщо ви шукаєте засоби, які допоможуть підтримувати губи в ідеальному стані, цей набір точно вартий уваги.
Коментарі (0)