SomovaFM

Гаряча новинка від Joko Blend | Мус-автозасмага для тіла

завжди побоювалась автозасмаги, а раптом вона візьметься плямами чи потече у непідходящий момент від поту - не раз бачила таке на дівчатах 😬

Настав той момент, коли я вирішила спробувати її саме в тих, кому довіряю.

Автозасмага в гарній пляшечці із дозатором, через який зручно виходить достатня кількість засобу.

Консистенція приємна - ніжна піна білого кольору, з легким ароматом.

Звісно ж до пари йде рукавичка для нанесення. Чорна, має ручну форму з відокремленим великим пальчиком та резиночкою на зап'ясті. що для моєї маленької ручки - ідеально, бо вона не злітає. Матеріал дуже м'який, це наче мікрофібра.

Отже, так як це моє перше використання, я не знала скільки засобу є оптимальним для нанесення.

Спочатку зробила два пшики на рукавичку, аби нанести на одну ногу до коліна. Відповідно вище коліна так само нанесла по два пшики. Перші прояви відтінку має бути помітно чрез 5-6 годин.

Але години через три, мені здалося, що треба нанести ще і я повторила по два пшики на кожну зону.

Мус-автозасмага наноситься дуже легко, розподіляється без розводів чи плям, швидко вбирається у шкіру та не залишає жодних слідів на одязі чи постілі.

Через 6 годин, звірившись з фото "до", я дійсно помітила приємний відтінок кави з молоком на шкірі. Він ідеально ліг - такого рівного тону засмаги в мене ніколи не було.

Відтінок, з такою кількістю нанесень - ідеальний для мене. Сказати що я в захваті, це нічого не сказати.

Засіб можна наносити 1-2 рази на тиждень.

Єдиний момент, за який я і переймалась і мені було цікаво: чи перекриє автозасмага білі плями від вітиліго? Нажаль ні. Вони в мене доволі великі на бедрах та руках, звісно під одягом вони не помітні, тому це не критична ситуація і загальну картину це ніяк не псує. Але це на замітку тим, в кого вони виражені на більш помітних місцях тіла.

Результат мене приємно вразив і я більше не цуратимусь автозасмаги і навіть буду користуватися й надалі, поки не почнеться сезон закритого одягу.

Змивається автозасмага рівномірно, можна спокійно користуватися мочалкою, відтінок все одно буде тримати щонайменше 4 дни.