Kate_Beauty

Аромадифузор Avenue Des Parfums Home Blossom & Vanilla

Аромадифузор Avenue Des Parfums Home Blossom & Vanilla

Сьогодні хочу поділитися своїми враженнями від аромадифузора Avenue Des Parfums Blossom & Vanilla🥰

Аромадифузор знаходиться у стильній, матовій коробочці сірого кольору. На зворотній стороні коробочки є наліпка з детальною інформацією про склад, спосіб застосування та застережні заходи, що дуже зручно.
Збоку коробочки знаходяться палички для аромадифузора. Їх в комплекті 6 штук.
Аромадифузор виглядає теж гарно, й чудово вписався в інтер'єр моєї кімнати. Флакон-скляний, на ньому є наліпка чорного кольору з лаконічними надписами білого та оранжевого кольору. Сама рідина прозорого, темно-коричневого кольору.

100ml

Такого об'єму, як зазначає виробник, має вистачити на 4-6 тижнів в залежності від розмірів, температури і вологості приміщення.

Я користуюсь аромадифузором вже більше тижня, й кількість рідини зменшилась зовсім трішки (моя кімната 28, 125 м²). Тому мені здається, що аромадифузор, буде радувати ароматом, довше, ніж зазначено.

Дуже класно, що можна регулювати інтенсивність аромату завдяки кількості паличок.
Спочатку я використовувала 4 палички, але потім вирішила прибрати 1, щоб аромат був ніжнішим, й залишила в дифузорі всього 3 палички. Й я можу сказати, що такої кількості цілком вистачило, щоб заповнити неперевершиним ароматом всю мою кімнату.

Група аромату: Гурманські, Квіткові

Початкова нота: Кардамон, Фіалка
Нота серця: Жасмин, Конвалія, Троянда
Кінцева нота: Боби тонка, Ваніль, Мускус, Сандал
Мені дуже подобається те, як цікаво переплітаються ноти, тобто в різний час відчуваються різні нотки, й саме це робить аромат неймовірно приємним та незвичним.
Я відчуваю фіалку, що надає аромату легкості. Жасмин, конвалію та троянду, що додають вишуканості. Сандал, його деревинні нотки додають якоїсь незвичності, та відчуваю солоденьку ваніль, що огортає теплотою, додає кімнаті затишку. Загалом, аромат дуже-дуже приємний, легкий та смачний.

Отже, аромадифузором я дуже задоволена. Тепер в моїй кімнаті панує чарівний, солоденько-квітковий аромат, що у мене асоціюється з безтурботним життям, затишком, спокоєм та лише позитивними емоціями🤗.