ksnklb

Стильна прикраса для авто

Стильна прикраса для авто

Мені давно вже подобається продукція самого MakeUp, та цього разу вони перевершили себе та усі очікування, випустивши у продаж дууже стильний та милий ароматизатор для авто.
Ароматизатор йде у чорній брендованій коробці MakeUp, усе це виглядає дуже красиво і чудово підійде на подарунок.

Стильна прикраса для авто

Відкриваємо коробку, і бачимо там окремо вкладених: мордочку бульдожика, у мене колір Gold, адже біля мордочки вкладено ємність 15ml з самою рідиною-ароматизатором " Strawberry&Amber", кріплення для мордочки та коробочку з м'яким диском всередині.

Далі ми беремо диск та капаємо трішки ароматизатору на нього. Багато не потрібно, адже аромат досить яскрвий та стійкий. Диск швидко поглинає рідину.
Тут варто зупинитись на ароматі, адже він ну такий вже приємний 😍. Взагалі, я люблю такі парфуми, у звучанні яких можна почути пудровість солодких полуниць, особливо коли це звучить збалансовано. А тепер цей аромат я постійно чую в авто, і це кайф 😍. Він не нав'язливий, що мені подобається, адже від нього не стає погано. Цей аромат просто легким шаром лежить в машині, додаючи комфорту.

Знімаємо задню частину мордочки бульдожика, вона позначена нашийником, та вкладаємо туди диск.

Потім закриваємо кришечку ззаду мордочки, прикріплюємо кріплення та знаходимо місце для нового мешканця автомобіля.

І все, насолоджуємось не лише прекрасним ароматом у машині, а й дуже стильною та милою мордочкою 🥰, яка виглядає ну дуже круто та трішки серйозно 🤭.

Показую ще деталі бульдожика, я в захваті від нього 🤩. Він взагалі пластиковий та досить легкий, зроблений доволі якісно: у нього є нашийник та окуляри, що за відчуттями зроблені з резини.