olena_glossy

Нічний крем для нормальної і комбінованої шкіри Claire de Nature

Нічний крем для нормальної і комбінованої шкіри Claire de Nature
Нічний крем для нормальної і комбінованої шкіри Claire de Nature
Нічний крем для нормальної і комбінованої шкіри Claire de Nature

Пакування. Ідентичне денному крему. Біло-салатова картонна упаковка, на якій погано читається текст. Пластиковий нестійкий (через стик на дні) червоний флакончик. Дозатор-помпа, що для бюджетного продукту дуже круто :)

Обʼєм 50 мл.

Склад: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Stearate, Coco-Caprylate/Caprate, Glyceryl Stearate (and) Ceteareth-20 (and) Ceteareth-12 (and) Cetearyl Alcohol (and) Cetyl Palmitate, Glycerin, Undecane (and) Tridecane, Cetearyl Alcohol, Olea Europaea (Olive) Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Glycerin (and) Manilkara Multinervis Leaf Extract (and) Water, Ethylhexyl Palmitate (and) Trihydroxystearin (and) Sodium Hyaluronate (and) Glucomannan, Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil, Phytosterols, Oleyl Alcohol, Borago Officinalis Seed Oil, Citrus Aurantium Dulcis Seed Oil, D-Panthenol, Citrus Aurantifolia (Lime) Seed Oil, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Aloe vera CO2 Extract, Menhta piperita CO2 Extract, Ribes nigrum CO2 Extract, Equisetum arvense CO2 Extract, Bidens tripartite CO2 Extract, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Fragrance.

В основі вода, емоленти (тут їх більше порівняно з денним кремом), зволожувач, емульгатори та жирний спирт.

Крем збагачений значною кількістю різноманітних олій (нарахувала 8) та екстрактів (7), тож власникам шкіри, схильної до забивання пор та чутливої (тут ще є віддушка) бажано перевірити реакцію на крем.

Враження. Крем має щільнішу текстуру, ніж денний варіант. Як і денний, жирним типом шкіри в 0 не поглинається та відчувається наявність олій в ньому. Як для нічного крему мене це не бентежить.

Крем з інтенсивною віддушкою, що нагадує хімозний виноградний льодяник, тримається на шкірі довго.

Пори крем не забив, що суперово для такої кількості олій у складі.

Загальне враження. Крем використовувала для закривання сироватки. Він гарно помʼякшує шкіру, живить її. Щодо зволоження - з цим краще справляється сироватка, яка нижче :)

Цей крем, порівняно з денним підійшов моїй шкірі краще (але зверніть увагу на олії у складі, чи часом некомедогенні вони для вашої шкіри). За свою ціну - не найгірший варіант, але хотілось би, щоб віддушка була легшою. Як на мене, якщо бюджет обмежений, краще придбати сироватку за потребами шкіри, а зекономити на кремі, яким її потім закриватимеш.

Експеримент з 10-денним використанням серії тут 👉 https://club.makeup.com.ua/post/48715/