Легкий гель, для проб лемної шкіри з акне
Проблемна шкіра з акне часто супроводжується надмірним виділенням шкірного сала, вона хоче легких текстур, тому така формула, як гель буде відчуватись максимально комфортно.
Наношу декілька капель двічі на день, на очищену суху шкіру, можу це робити після використання інших доглядових засобів.
Дія гелю заключається в тому, щоб відновити мікробіом шкіри, завдяки присутнім у складі пре- і постбіотикам. Серед інгрідієнтів відсутній спирт і олії, тому він підходить для чутливої і схильної до акне шкіри.
Мені комфортно його наносити після використання кислот, оскільки він чудово заспокоює шкіру, знімає стягнутість і зменшує почервоніння.
По своїй текстурі нагадує сироватку, він не скочується і не залишає жирного чи липкого сліду, доторкнувшись пальчиками після вбирання засобу це одразу відчутно.
В засобі відсутній аромат і фарбники.
Спочатку показую свою шкіру до використання гелю.
Шкіра після використання свіжа, гладенька і немов підтягнута. Я відчуваю легке зволоження, без обтяження. На літо мені ідеально підходить такий варіант, адже шкіра в результаті матова і менше жирніє.
Гелева формула наче перетворюється на водичку і легко поглинається шкірою.
Зараз в догляді я використовую декілька засобів з лінійки Acnestil, які дозволять підтримувати мою шкіру, яка схильна до висипань у значно кращому вигляді.
Нижче прикріпляю пости для ознайомлення, бо ці продукти чудові і варті уваги теж:
Коментарі (0)