Hanna Domashenko

Стильний мінімалізм з натяком на "характер"

Стильний мінімалізм з натяком на "характер"

Автомобілі - це саме та тема, про яку я можу говорити безкінечно! Можливо, у минулому житті я була якимось автомеханіком "Валєрою" чи може автолюбителем "Іваном" - не знаю навіть...😅

Обожнюю доглянуте авто, тому крім технічних моментів, маю ще пунктик на чистоту інтер'єру та екстер'єру автомобілю. А приємний аромат в салоні, то прямо вершина насолоди! В цьому ми сходимося з чоловіком на, мабуть, 200%!

Новинка від бренду Makeup просто розчулила моє серденько, випустивши аромадифузор для авто у стильному виконанні з натяком на характер!

Стильний мінімалізм з натяком на "характер"
Стильний мінімалізм з натяком на "характер"

Упаковка аксесуару для авто стильна та продумана! Тут все виглядає дорого та лаконічно - все, як я люблю! До того ж, такий пакунок приємно отримати у подарунок як жінці, так і чоловіку. Кожна деталь має своє місце та індивідуальне пакування. Також виробник додав листівку з інструкцією.

Мій песик Gold Bulldog з ароматом Strawberry&Amber, але крім золотого бульдожика є ще:

✅Black Bulldog - з ароматом Citrus & Basil
✅Red Bulldog - з ароматом Jasmine & Cedar
✅Silver Bulldog - з ароматом Mint & Ginger

І тут вже є два варіанти: або обирати за кольором, або обирати за ароматом! Сам аромат міститься в зручній пластиковій пляшечці в об'ємі 15 мл. Він виготовлений на основі олій, що й дарують відмінну ароматизацію салону.

Аромат Strawberry&Amber - це такий супер-затишний, теплий, солодкий аромат амбри у поєднанні з соковитою полуницею! Обожнюю цей солодкий, теплий вайб в авто! Він достатньо помітний, але й не занадто гучний, щоб собою заполонити все аж до противної мігрені.

Голова бульдога - то окреме задоволення для очей! Він стильний, мінімалістичний. Пластик тут доволі гарної якості. Якщо подарувати такий аромадифузор власнику песика - думаю, захвату буде дуже багато!

Як на мене, все ж песик надто громіздкий і будь він трохи менш масивним - він точно би став ще привабливішим та милішим! Для ароматизації салону треба нанести аромат на "диск-пончик" та помістити його в нашого бульдога. Фіксуємо тримач та насолоджуємося ароматом!

Думаю, байдужих до цього стильного аксесуару точно не буде! І хоча аромату в 15 мл вистачить на дуууже довго, та з таким песиком, що заряджає на позитив, прощатися точно не захочеться! Сподіваюся, у бренду з часом можна буде придбати ще й замінні флакони з ароматами для дифузора, щоб наповнювати ароматом улюбленого песика знову й знову! Я навіть прізвисько йому дала - нашого моднявого пасажира зовуть Лакі😅