Pilirina 💛💙

Barbers: хто сказав, що чоловіки не люблять вмиватися?

Barbers: хто сказав, що чоловіки не люблять вмиватися?
Barbers: хто сказав, що чоловіки не люблять вмиватися?

Мій чоловік не нарцис, але, скоріш за все, ріс у той час, коли навіть жінки не мали змоги користуватися нормальною косметикою. Натомість до базового догляду ставиться добре, а першим кроком у будь-якому ритуалі є очищення.

Мою половинку медитативні рухи у цьому процесі не розслабляють, йому не відомі релаксуючі відчуття і вмивається він досить активно. 😂

Barbers Facial Cleanser Gel допомагає задовольнити щоденні потреби шкіри обличчя та забезпечує делікатне очищення від забруднень та надлишку себуму. Формула засобу з ніацинамідом, пантенолом та центелою азіатською сприяє підтриманню балансу епідермісу. Натуральні компоненти регулюють вироблення шкірного жиру та знижують активність бактерій, які провокують запалення та покращують тон шкіри. Гель класно піниться, не порушуючи природного рН балансу та не залишає відчуття стягнутості. А шкіра мого чоловіка надто суха, повірте! Він достатньо прискіпливо відноситься навіть до дуже дорогих косметичних засобів.

Складові: Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Cocoyl Isethionate, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Sorbitol, Centella Asiatica Extract, Glycerin, Phospholipids, Sphingolipids, Niacinamide, Allantoin, Panthenol, Hydrolyzed Collagen, Polyquaternium-7, Parfum (Fragrance), Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Активні інгредієнти: алантоїн, бетаїн, колаген, пантенол, центелла.

Сучасна формула засобу: без sls/sles, без парабенів, без силікону, без спирту, з гліцерином.

Плюси гелю:

✔️Мінімальний розхід

✔️Класне піноутворення

✔️Не сушить шкіру

✔️Активи у складі

✔️Гарно змиває бруд, пил, іноді навіть мій макіяж

✔️Приємний аромат

✔️Естетичне задоволення від стильного флакону

Догляд за собою — це звична справа для сучасної людини, яка хоче мати приємний вигляд. Мені здається, це зовсім не залежить від статі. Тож, дівчатка, рекомендую і вам спробувати Barbers Facial Cleanser Gel 😉